به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی؛ علیرضا آزاد با اشاره به توانمندی پرسنل و امدادگران جمعیت هلال احمر طبس بیان کرد: امدادگران این شهرستان تاکنون در امدادرسانی های سریع و به موقع در حوادث جاده ای و انجام خدمات مختلف خوش درخشیده اند.
وی با اشاره به برنامه های جانبی امدادگران اعم از کوهنوردی و شرکت در مسابقات مختلف، اظهار کرد: طرح سیمرغ کوه های ایران توسط فدراسیون با اهداف توسعه ورزش کوهنوردی در کل کشور و توسعه گردشگری استان های کمتر شناخته شده اجرا شد که صعود به ۳۱ قله مرتفع ۳۱ استان کشور از برنامه های طرح بود.
آزاد ادامه داد: «مهدی ابراهیمی ثانی» یکی از پرسنل جمعیت هلال احمر شهرستان طبس به عنوان اولین کوهنورد خراسان جنوبی موفق به دریافت حکم و مدال صعود به قلل طرح سیمرغ فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی کشور شد.
بنا به گفته رئیس جمعیت هلال احمر طبس، آشنایی ورزشکاران با مناطق مختلف، بالا بردن سطح آمادگی جسمانی و ایجاد نشاط و سلامتی از اهداف اجرای طرح سیمرغ قلل ایران است.
نظر شما