به گزارش خبرنگار مهر، احمد توکلی صبح یکشنبه در نشست بررسی وضعیت اخذ مجوز جهت راه اندازی نخستین کارخانه آسفالت تعاونی دهیاران در شهرستان قائمشهر اظهار کرد: مطالعه طرح ساخت کارخانه آسفالت انجام شده است و در مرحله اخذ مجوزات قرار دارد و این کارخانه توسط شرکت تعاونی دهیاران با سهامداری دهیاریهای قائم شهر اجرایی میشود.
وی هدف از ساخت کارخانه آسفالت برای ایجاد درآمد پایدار برای دهیاریها اعلام و تصریح کرد: با اجرایی شدن این طرح به دلیل داشتن درآمد، شاهد توانمندسازی دهیاریها خواهیم بود.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه این کارخانه از طرحهای تولیدی و اقتصادی برای روستاها است، افزود: کارخانه آسفالت تعاونی دهیاران قائمشهر پس از راهاندازی قابلیت پوشش شهرستانهای اطراف را نیز دارد.
وی با اشاره به اینکه مکان یابی و جانمایی ساخت کارخانه کارخانه آسفالت در قائمشهر به درستی انجام شود، خاطرنشان کرد: به گونهای در این طرح عمل شود تا نمونه برای دیگر شهرستانها باشد و با راه اندازی آن، فضای رقابتی را با شرکتهای خصوصی ایجاد میکند.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران به مشکل روستاهایی که در حاشیه رودخانه قرار دارند نیز اشاره کرد و افزود: روستاهای مسیر به دلیل قرار گرفتن در معرض خطر سیلاب، تاوان پس میدهند و تعاونی دهیاران نیز میتوانند در قالب ظرفیت بند ط قانون بودجه ۱۴۰۲ ساماندهی رودخانه را انجام دهند.
فرماندار قائمشهر نیز در این نشست اجرای طرح کارخانه آسفالت را زمینه ساز تحول عمرانی در روستاها دانست و اظهار کرد: با راه اندازی کارخانه آسفالت و طرحهای جانبی آن، هزینه عمرانی روستاها به صورت چشمگیری کاهش پیدا خواهد کرد.
جواد مولایی با بیان اینکه شرایط اجرای طرح مهیا است و نیاز به حمایت استانی دارد، گفت: این طرح در راستای سیاستهای کلی دولت سیزدهم و برای توسعه روستاها که از اهداف انقلاب و نظام اسلامی است، راه اندازی میشود.
بخشدار بخش مرکزی قائمشهر نیز با اشاره به اینکه ۱۸ میلیارد تومان توسط مردم در روستاهای قائم شهر پارسال برای اجرای طرح هادی و آسفالت معابر مشارکت شده است، افزود: در پی مشارکت بالای اهالی روستاهای قائمشهر، ۱۲ میلیارد تومان نیز قیر مصرفی جذب شده است.
سجاد رحیمی یادآورشد: طرح نهضت آسفالت مدارس نیز در حال اجرایی است که از طرحهای موفق مازندران است.
نظر شما