پیام‌نما

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَ رُهْبَانًا وَ أَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ * * * یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی‌کنند. * * * اهل شرك و يهود مؤمن را / هست دشمن‌ترين دشمن‌ها

۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۳۱

مدیرکل فرودگاه کرمانشاه خبر داد؛

پیشرفت فیزیکی ۱۰ درصدی عملیات بهسازی فرودگاه کرمانشاه

پیشرفت فیزیکی ۱۰ درصدی عملیات بهسازی فرودگاه کرمانشاه

کرمانشاه- مدیرکل فرودگاه کرمانشاه از پیشرفت فیزیکی ۱۰ درصدی عملیات بهسازی فرودگاه کرمانشاه خبر داد.

مجتبی بیانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به قدمت فرودگاه اشرفی اصفهانی استان کرمانشاه که مربوط به سال ۱۳۵۰ بوده روکش و آسفالت و بهسازی باندهای این فرودگاه در دستور کار قرار گرفت چرا که مشکلات ایجاد شده در لایه‌های آسفالتی این فرودگاه می‌توانست مشکل ساز شود.

وی افزود: تعمیرات، بهسازی و روکش جدید آسفالت‌های فرودگاه اشرفی اصفهانی مسئله‌ای بود که سال‌های پیش باید مورد توجه قرار می‌گرفته اما در نهایت در سال گذشته عملیات بهسازی باندها در دستور کار قرار گرفت و در نهایت در ۱۲ اردیبهشت ماه برای بهسازی باند این فرودگاه آغاز شد.

مدیرکل فرودگاه استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم بهسازی باند فرودگاه کرمانشاه، تصریح کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده به دلیل کاهش مقاومت باند و کاهش امنیت‌ها در پی مشکلات ایجاد شده لزوم بهسازی باند و آسفالت کشی مسیر پروازها احساس شد که از زمان شروع بهسازی باند فرودگاه تاکنون ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی در پروژه صورت گرفته است.

بیاتی خاطر نشان کرد: اعتبار عملیات بهسازی باند فرودگاه ۴۶۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات شرکت فرودگاه و ناوبری هوایی ایران برآورد شده و در حال حاضر نیز عملیات بهسازی باند فرودگاه در مرحله برداشت لایه آسفالت و لایه ریزی جدید است‌.

وی در ادامه به میزان پروازهای استان کرمانشاه اشاره و تاکید کرد: فرودگاه اشرفی اصفهانی کرمانشاه به طور هفتگی ۴۲ پرواز به استان‌های تهران، مشهد مقدس و عسلویه خواهد داشت.

کد خبر 5844809

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha