به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی ولیان، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس میگوید: ما تولید کننده پلاستیک با فناوری نانو هستیم که صادرات به کشورهای آلمان، ازبکستان، ترکیه، ارمنستان و عراق داشتهایم. ما با سرمایه ثابت ۱۰ میلیارد تومان شروع به کار کردیم که سرمایه ثابت ما در حدود ۷ میلیارد و باقی آن به صورت سرمایه در گردش است.
وی گفت: با حل برخی مشکلات و افزایش خط تولید توانستهایم ظرفیت تولید خود را افزایش داده و صادرات را نیز سه برابر افزایش دهیم.
مهندس ولیان میگوید: این شرکت دانش بنیان در نمایشگاهی در ارمنستان شرکت کرد. ماحصل حضور در این نمایشگاه عقد قرارداد با شهرداری شهر کاپان بود. براساس این قرارداد شرکت نوین پلیمر سبز نانوارس کیسههای زباله نانویی آنتیباکتریال زیستتخریبپذیر را به این کشور صادر میکند تا توسط شهرداری شهر کاپان مورد استفاده قرار گیرد.
توسعه فناوری کیسه پلاستیکی زیستتخریبپذیر و مقاوم نانویی با هدف کمک به محیطزیست و کاهش پسماندهای پلاستیکی انجام شده و در حال حاضر این محصول از سوی بازار در داخل ایران نیز مورد پذیرش قرار گرفته است به طوری که در حال حاضر در میادین میوه و ترهبار تهران و مشهد از این محصولات استفاده میشود. این نانومحصول توسط مدیران میادین میوه و ترهبار تهران و مشهد مورد آزمایش و ارزیابی قرار گرفت و پس از اطمینان از عملکرد آن، از این نانومحصول در میادین میوه و ترهبار این دو شهر استفاده میشود.
این محصولات نسبت به پلاستیکهای رایج از مزیتهای زیادی برخوردار هستند. مقاومت کششی و فیزیکی بالا، مقاومت در برابر حرارت و زیستتخریبپذیری از جمله ویژگیهای این محصول است. پسماند غذا و دیگر مواد فاسد شدنی درون کیسه زباله یک مکان مطلوب برای رشد باکتریها هستند که باعث ایجاد آلودگی میشوند.
در این کیسهها، نانوذرات آنتیباکتریال از رشد میکروارگانیسمهایی که موجب فساد و ایجاد آلودگی میشوند، جلوگیری میکنند. نانوذرات اکسیدروی فعالیت ضدباکتریایی قوی را در برابر باکتریهای بیماریزا از خود نشان میدهند. در نتیجه کیسههای آنتیباکتریال این شرکت بسیار مورد توجه بیمارستانها قرار دارد و در حال حاضر تعدادی از کلینیکها و بیمارستانها از این کیسهها استفاده میکنند.
نظر شما