۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۲۰

تخلیه ۶.۴ میلیون تن کالاهای اساسی در بنادر ایران

تخلیه ۶.۴ میلیون تن کالاهای اساسی در بنادر ایران

سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد: طی چهار ماهه نخست سال جاری، معادل ۶ میلیون و ۴۹۲ هزار و ۴۵۶ تن کالاهای اساسی در بنادر کشور تخلیه شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، میزان تخلیه کالاهای اساسی شامل گندم، جو، ذرت، سویا، برنج، شکر و روغن در بنادر کشور طی چهار ماهه نخست سال جاری، معادل ۶ میلیون و ۴۹۲ هزار و ۴۵۶ تن بود و در این بین جو رشد ۱۱۵ درصدی و ذرت رشد ۱۳ درصدی داشته است.

میزان تخلیه گندم طی چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۲ معادل یک میلیون و ۶۴۴ هزار و ۹۶۱ تن بود. همچنین میزان تخلیه جو تا پایان تیرماه سال جاری معادل ۶۱۶ هزار و ۱۵۶ تن بود که نسبت به تخلیه ۲۸۷ هزار و ۱۰۰ تنی در مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۱۵ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین میزان تخلیه ذرت طی چهار ماهه سال جاری معادل ۲ میلیون و ۹۰۸ هزار و ۹۸۰ تن بود که نسبت به تخلیه ۲ میلیون و ۵۷۹ هزار و ۸۶۹ تنی در مدت مشابه سال گذشته، رشد ۱۳ درصدی را شاهد بوده است.

علاوه بر این میزان تخلیه سویا طی چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۲ معادل ۹۱۹ هزار و ۹۷۵ تن بود و میزان تخلیه برنج نیز تا پایان تیرماه ۱۴۰۲ معادل ۲۰ هزار و ۳۱۰ تن بوده است.

همچنین میزان تخلیه شکر نیز تا پایان تیرماه سال جاری معادل ۹۶ هزار و ۵۹۷ تن و میزان تخلیه روغن در بنادر کشور طی مدت مذکور معادل ۲۸۵ هزار و ۴۷۷ تن بود.

گفتنی است تعداد کامیون و واگن اختصاص یافته جهت خروج کالاهای اساسی تا پایان تیرماه سال جاری شامل ۲۶۴ هزار و ۶۹ دستگاه کامیون و ۸ هزار و ۱۲۷ واگن بوده که از تعداد کامیون‌های اختصاص یافته ۲۳ هزار و ۸۶۶ دستگاه به صورت حمل یکسره و مخصوص کشتی‌های گندمی، بوده است.

کد خبر 5849164

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۷:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
      0 0
      بر روی واردات و توزیع کالاهای اساسی باید نظارت دقیقی باشد تا کالاهای اساسی با ارز ترجیحی واردات نشود بعد به کشورهای همسایه قاچاق شود، واردات کالاهای اساسی با نرخ ترجیحی خطر قاچاق این کالاها به خارج بعد از واردات را در بر دارد و موجبات واردات بی رویه و هدر رفت منابع ارزی کشور را فراهم میکند