پیام‌نما

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَاتُحِلُّوا شَعَائِرَ اللَّهِ وَ لَا الشَّهْرَ الْحَرَامَ وَ لَا الْهَدْيَ وَ لَا الْقَلَائِدَ وَ لَا آمِّينَ الْبَيْتَ الْحَرَامَ يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنْ رَبِّهِمْ وَ رِضْوَانًا وَ إِذَا حَلَلْتُمْ فَاصْطَادُوا وَ لَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ أَنْ صَدُّوكُمْ عَنِ‌الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ أَنْ تَعْتَدُوا وَ تَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوَى وَ لَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَا لْعُدْوَانِ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ * * * ای اهل ایمان! [هتکِ حرمتِ] شعایر خدا [مانند مناسک حج] و ماه‌های حرام [رجب، ذوالقعده، ذوالحجه ومحرم] و قربانی بی‌نشان، و قربانی نشان‌دار و قاصدان [و راهیان به سوی] بیت‌الحرام را که فضل و خشنودی پروردگارشان را می‌طلبند، حلال مشمارید. و چون از احرام بیرون آمدید [اگر مایل باشید، می‌توانید] شکار کنید. و کینه‌توزی و دشمنی گروهی که شما را از [ورود به] مسجدالحرام بازداشتند وادارتان نکند که [به آنان] تعدّی و تجاوز کنید. و یکدیگر را بر انجام کارهای خیر و پرهیزکاری یاری نمایید، و یکدیگر را بر گناه و تجاوز یاری ندهید؛ و از خدا پروا کنید که خدا سخت کیفر است. * * * جمع باشید ای حریفان زانک وقت خواب نیست / هر حریفی کو بخسبد والله از اصحاب نیست

۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۷

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی اردبیل:

۱۶۰ شکایت در درگاه ملی مجوزها ثبت شده است

۱۶۰ شکایت در درگاه ملی مجوزها ثبت شده است

اردبیل- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: ۱۶۰ مورد شکایت از سوی متقاضیان محوز کسب و کار در درگاه ملی مجوزها در استان اردبیل ثبت شده است.

یعثوب نژادمحمد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: از زمان آغاز به کار درگاه ملی مجوزها ۲۸ هزار و ۸۸۸ درخواست صدور مجوز سرمایه گذاری در استان به ثبت رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: درگاه ملی مجوزها تحت مدیریت هیأت مقررات زدایی و تسهیل مجوزهای کسب و کار است و این درگاه تنها مرجع رسمی اعلام شرایط در این حوزه است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل بیان کرد: متقاضیان سرمایه گذاری می‌توانند با استفاده از این درگاه از طریق اینترنت طی مدت زمانی ۴۸ ساعت الی ۱۵ روز صاحب مجوز کسب و کار خود شوند.

نژادمحمد با اشاره به اینکه با راه اندازی درگاه ملی مجوزهای کسب و کار امضاهای طلایی بی اعتبار شد، تصریح کرد: با صدور اینترنتی مجوزهای کسب و کار دیگر اثری از امضای طلایی و بروکراسی نخواهد ماند.

وی راه اندازی این درگاه را اقدامی بسیار ارزشمند توصیف کرد و گفت: این فرآیند مانع از وقوع فسادهایی که در پشت امضاهای طلایی وجود داشت، شده و زمینه تسریع خدمت رسانی به مردم، کاهش زمان، تسهیل فرایند صدور مجوزهای کسب و کار، سهولت در ثبت کسب و کار توسط اشخاص و رسمی شدن فعالیت‌ها را فراهم کرده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل با اشاره به اینکه از زمان آغاز به کار درگاه ملی مجوزها، در استان اردبیل در مجموع ۲۸ هزار و ۸۸۸ درخواست صدور مجوز سرمایه گذاری در درگاه مذکور به ثبت رسیده است، افزود: از این رقم ۱۵ هزار و ۹۱۷ مورد مجوز سرمایه گذاری صادر و یک هزار و ۵۹۴ مورد از متقاضیان انصراف داده اند.

نژادمحمد با بیان اینکه مابقی درخواست‌ها در مرحله استعلام و صدور مجوز است، اظهار کرد: در این فرآیند. ۱۶۰ مورد شکایت از سوی متقاضیان مجوز کسب و کار در درگاه ملی مجوزها ثبت شده است.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی اردبیل با اشاره به اینکه سه نوع مجوز خانگی، صنفی و دستگاهی داریم، ادامه داد: فعالان اقتصادی می‌توانند بدون مراجعه حضوری و طی فرآیندی از قبل تعریف شده و صرف هزینه مشخص در طول دوره زمانی معین، با مراجعه به آدرس اینترنتیmojavez.ir . www وارد درگاه کسب و کار شده و ثب اطلاعات کنند.

نژادمحمد ادامه داد: با استفاده از این سایت متقاضیان می‌توانند کسب و کار مورد نظر را جستجو و راهنمای دریافت آن را مطالعه کنند و شرایط و مدارک لازم را نیز برای دریافت مجوز مهیا کنند.

کد خبر 5850261

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha