۹ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۲

معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور؛

تنها از ۴ درصد پساب کشور استفاده می‌شود

تنها از ۴ درصد پساب کشور استفاده می‌شود

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: در حال حاضر ۱.۶ میلیارد متر مکعب پساب در کشور تولید می‌شود که تنها از ۴ درصد آن استفاده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، مسعود علویان صدر امروز دوشنبه ۹ مرداد ماه، در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت آبفا خراسان رضوی که در محل سالن اجتماعات شرکت آب منطقه‌ای استان برگزار شد، با بیان اینکه برنامه‌ریزی اساس کار وزارت نیرو در تمام عرصه‌های آب و برق است، اظهار کرد: در کنار برنامه‌ریزی‌ها پایش، امر مهمی است و نباید از موضوعاتی که ممکن است لحظه‌ای آب و برق مردم را به مخاطره بیاندازد، غفلت کرد.

وی افزود: با کمک خیرین و نهادهای انقلاب اسلامی در حوزه‌های آب و فاضلاب کشور اتفاقات خوبی افتاده است. در سال گذشته کار آب‌رسانی به ۹۰۰۰ روستا آغاز شده و در سال جاری نیز آب‌رسانی به ۱۱ هزار روستای دیگر در دستور کار قرار خواهد گرفت.
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به لزوم تأمین آب پایدار برای صنایع، تصریح کرد: نمی‌توان آب متعارف به صنایع اختصاص داد و باید آب نامتعارفی که می‌توان استحصال کرد را در اختیار صنایع قرار داد. در حال حاضر ۱.۶ میلیارد متر مکعب پساب در کشور تولید می‌شود که تنها ۴ درصد از آن استفاده می‌شود.

علویان‌صدر تاکید کرد: فرآیند بازتخصیص پساب با آب متعارف برای صنایع شروع شده است و امیدواریم بتوانیم با به کارگیری سرمایه‌گذاران این حوزه، پساب را جایگزین آب کنیم. ظرفیتی که در خصوص پساب برای کشور متصور شده ۴ میلیارد متر مکعب است.
علویان صدر با اشاره به اهمیت موضوع اقتصاد آب، اظهار کرد: امروزه سیستم و ساختار شرکت‌های مهندسی آب و فاضلاب و آبفای استان‌ها به لحاظ اقتصادی با مشکلات زیادی روبرواست. بخشی از این مشکلات مربوط به حوزه تعرفه است. باید از تمام ظرفیت‌هایی که می‌تواند نسبت به توانمندسازی اقتصادی شرکت‌ها اثرگذاری داشته باشد، بهره‌مند شد.

کد خبر 5851132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha