محمد جعفرزاده در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تغذیه با شیر مادر به خاطر مزایای بی شمار برای تمامی شیرخواران بر هرگونه تغذیه جایگزین ارجحیت دارد.
وی با تاکید بر اهمیت تغذیه با شیر مادر خاطرنشان کرد: هفته اول آگوست ۱۰ الی ۱۶ مردادماه به دلیل اهمیت تغذیه با شیر مادر به نام هفته جهانی «ترویج تغذیه با شیر مادر» نامگذاری شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: با توجه به اینکه هفته جهانی ترویج تغذیه با شیء رمادر سال ۲۰۲۳ بر شیردهی و اشتغال تمرکز دارد، هدف آن نشان دادن اثر مرخصی با پرداخت حقوق، حمایت در محل کار و هنجارهای نوظهور تغذیه با شیر مادر است که والدین خودشان آنها را احساس و درک میکنند.
جعفرزاده افزود: به موازات پذیرش روزافزون شیردهی از لحاظ فرهنگی و آگاهی رو به گسترش در مورد فواید شیر مادر در محیط کار نیز باید گرایش بیشتری نسبت به تغذیه با شیر مادر ایجاد شده و مسئولین بهداشتی و همچنین عامه مردم باید تلاش خود را برای تضمین قانونی حمایت از تغذیه با شیر مادر ادامه دهند.
وی تصریح کرد: تغذیه با شیر مادر به عنوان یکی از حقوق اولیه کودک باید به رسمیت شناخته شود چرا که تغذیه با شیر مادر به خاطر مزایای بی شمار برای تمامی شیرخواران بر هرگونه تغذیه جایگزین ارجحیت دارد.
جعفرزاده اظهار کرد: با توجه به بند ۲۲ قانون جوانی جمعیت، کلیه ادارات و سازمانهای دارای کارکنان خانم موظف هستند زیرساختهای لازم در خصوص حمایت از مادران شیرده و فضای مناسب را برای استراحت و شیردهی در راستای تحقق و ارتقای برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر را فراهم کنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در حال حاضر در حوزه بهداشت با ارائه آموزشهای صحیح به مادران در طول دوران بارداری و شیردهی و ارجاع موارد خاص به مشاورین تخصصی شیر مادر زمینه حمایت و تشویق مناسب برای شیردهی مادران فراهم شده است.
نظر شما