به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین علی لطیفی چهارشنبه در نشست مشترک شورای معاونین آموزش و پرورش استان همدان و رؤسای ادارات تابع، گفت: یکی از مهمترین ارکان حوزه تعلیم و تربیت، معلم و نقطه شروع تحول در آموزش و پرورش معلم است و بر این اساس اجرای برنامههای توانمندسازی معلمان به یک اولویت فراگیر مبدل شده است.
وی در زمینه ضرورت توجه ویژه به آموزشهای مهارتمحور نیز اظهار کرد: ارتقای صلاحیتهای حرفهای معلمان در قالب برگزاری دورههای توانمندسازی، باید یک برنامه اولویتدار شود و بر این اساس با اجرای برنامههای توانمندسازی، آموزش و پرورش گام مهمی در خصوص ارتقای شاخص کیفی نیروی انسانی خواهد داشت.
معاون وزیر در ادامه صحبتهای خود، با تأکید بر جایگاه والای تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش ضمن ابراز امیدواری گفت: با گفتمان سازی عمومی درباره ضرورت تولید بستههای تربیت و یادگیری تمرکز مطلق به کتاب درسی را کمتر کرده و به سمت تنوع در منابع آموزشی حرکت کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین لطیفی با بیان اینکه نظام آموزشی مجموعهای از مسائل به هم پیوسته و پیچیده است که یکی از آن عوامل کتاب درسی است، افزود: نقطه مشترک تمام کسانی که درگیر نظام آموزش و پرورش هستند، این است که ما در وضعیت فعلی نظام آموزشی، کتاب درسی و محتواهایمان قطعاً ضعفها و نقصهایی داریم اما در تلاش هستیم و اقداماتی ترتیب دادهایم تا با تأمین منابع متنوع و چندرسانهای این مهم را مرتفع کنیم.
وی با اشاره به اینکه بهرهگیری از زمان حضور دانشآموزان در کلاس درس و مدرسه دغدغه اصلی است، خاطرنشان کرد: درباره نوع استفاده مناسب از زمان در مدرسه، برنامه ریزی های مطلوبی انجام نشده است و نیاز به باز طراحی برنامه ریزی آموزشی داریم.
نظر شما