به گزارش خبرنگار مهر، علی بهادرمی جهرمی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای دانش بنیانها در حوزه روابط عمومی و رسانه که امروز در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، اظهار کرد: دولت معتقد است که به صورت ریشهایتر میتوان از توان نخبگان بهرهبرداری خواهد کرد و در این مسیر نه تنها بر توسعه سکوها بلکه بر تکمیل زیر ساختها و کلیت شرکت ملی اطلاعات تاکید دارد، چون معتقدیم نخبگان تخصص و نوآوری و اهتمام لازم را برای حل مشکلات امروز و آینده کشور را دارند.
سخنگوی دولت ضمن تاکید بر اینکه نگاه دولت آن است که از توان نخبگان خودمان برای رفع نیازهایمان استفاده کنیم، افزود: حکمرانان نواندیش و حکمرانان آینده نگر در کشورهای مختلف حوزههایی که آینده را میسازد به ویژه حوزههای مبتنی بر علم و فناوری توجه داشته اند منتها دو رویکرد کلان درند؛ یک رویکرد اینکه از نوآوری و فناوری برای منافع شخصی استفاده شود و رویکرد دیگر اینکه برای انسانیت استفاده شود.
وی ادامه داد: ما باید ببینیم در این دو رویکرد در کدام طرف ماجرا ایستاده ایم؛ یک طرف ماجرا این است که نخبگان کشور را با ترویج و تقویتِ سیاه نماییها و تکیه بر ضعف و مشکلات از پیمودن راه پیشرفت، ناامید و منصرف کنیم و در طرف مقابل، با بهره برداری از توان داخلی خودمان، منافع ملی، دینی، بومی و انسانی مردم ایران را تقویت کنیم و باید دید کدام طرف ایستاده ایم.
بهادری جهرمی با بیان اینکه هیچ برج بلند مرتبهای بدون سختی ساخته نخواهد شد، گفت: عبارت «کلید حل مشکلات اراده قوی است نه التماس به دیگری» وجه مشترک گفتمان مشترک دولت سیزدهم و گفتمان حاکم بر زیست بوم دانش بنیانهای کشور است و در این شرایط میتوان جهت ساختن بهتر آینده کشورمان قدم برداریم.
سخنگوی دولت در ادامه تصریح کرد: کشور ما موفق شده تحریمها را پشت سر بگذارد و کشوری که ترور دانشمندان و تحریمهای نظامی، صنعتی، اقتصادی و بلوکه کردن منابع و آشوبهای خیابانی را دیده و از مسیر خود منحرف نشده در آینده نیز حتماً با حمایت نخبگان، جنگهای رسانه، جنگهای اقتصادی نوین و ترکیبی را حتماً میتوانیم پشت سر بگذریم.
وی ادامه داد: دولت سیزدهم دولتی است که در سفرهای خارجی به جای عکس یادگاری، ربات جراحی و یا پهپاد قابل استفاده در حوزه کشاورزی دانش بنیانها را میبرد و این دولت افتخار میکند به اینکه رئیس دولت، سفیر متبلور سازنده دستاوردهای جوانان نخبه کشور باشد و تمام تمرکزش بر این باشد که استعدادهای جوانان به نمایش در بیاید و بهره برداری از آن توسعه یابد. دولتمردان دولت سیزدهم میدانند که نخبگان از حاکمیت چیزی نمیخواهند جز امکان نقش آفرینی مؤثرتر برای مسائل مردم و دولت این را می فهمد.
نظر شما