سجاد انوشیروانی در گفتوگو با خبرنگار مهر، درباره عملکرد وزنهبرداران جوانان و نوجوانان در مسابقات قهرمانی آسیا گفت: خدا را شکر در این مسابقات وزنهبرداران به لحاظ رکوردی عملکرد قابل قبولی داشتند و وزنههای خوبی ثبت کردند. این مسابقات دو حسن برای ما داشت یکی اینکه تعداد حرکات وزنهبرداران ما بالا بود، خطا و اوتی نداشتیم، مورد دیگر هم افزایش رکوردهای چشمگیری نسبت به تمرینات داشتند.
تا رسیدن به روزهای اوج وزنهبرداری فاصله داریم
وی گفت: ما هنوز تا رسیدن به روزهای طلایی وزنهبرداری فاصله داریم. وزنهبرداری یک رشته رکوردی است که به زمان نیاز دارد. وزنهبرداران در ردههای پایه نیاز دارند در مسابقات بینالمللی زیادی شرکت کنند. در یک سال گذشته تلاش بر این بوده که وزنهبرداران اردوهای مستمر داشته باشند طبق برنامهریزی که کردیم تا دو سال آینده شرایط در وزنهبرداری بهتر خواهد شد.
تعداد جوانان و نوجوانان باید خیلی بیشتر باشد
رئیس فدراسیون وزنهبرداری در واکنش به برخی انتقادها مبنی بر اینکه در وزنهبرداری پشتوانه سازی شده اما مسئولان فدراسیون مدام میگویند ویرانه تحویل گرفتند، عنوان کرد: از سال ۲۰۰۸ به بعد وزنهبرداران رده پایه به کدام مسابقه اعزام شدند؟! قطعاً تلاش مربیان و هیأتهای استانی باعث شد تا این نسل را داشته باشیم. دوستان این ادعا را دارند که پشتوانهسازی از دوره قبل انجام شده اما انتظار ما این بود که تعداد این نسل خیلی بیشتر باشد اما متأسفانه کمکاری صورت گرفته است.
دوستان با نقد مغرضانه خیلی از مسائل را نمیبینند
انوشیروانی گفت: قطعاً در دوره قبل زحمت کشیدند و ما منکر آن نیستیم اما دوستانی که قضاوت میکنند نحو برگزاری اردوها، آمادگی و شرایط رکوردی این وزنهبرداران را ندیدند. در واقع این دوستان تمایلی به دیدن خیلی از مسائل ندارند و با نقد مغرضانه عملکرد وزنهبرداران جوانان و نوجوانان ایران را در مسابقات قهرمانی آسیا کمرنگ میکنند.
برخی دوستان دغدغه وزنهبرداری دارند اما مغرضانه نقد میکنند
وی اظهارداشت: برخی دوستان دغدغه وزنهبرداری دارند اما همراه با انتقادهای مغرضانه است. زحمت اصلی را برای این نسل مربیان و هیأتهای استانی کشیدند، ما هم طبق وظایف فدراسیون مدت زمان خوبی را برای وزنهبرداران اردو برگزار کنیم و سطح آمادگی آنها را ارتقا دهیم. هر کسی میتواند نظر بدهد و ما هم احترام میگذاریم، اما در فدراسیون کسانی که تصمیم میگیرند همگی از قهرمانان و بزرگان این رشته هستند.
انوشیروانی به وضعیت امکانات رشته وزنهبرداری اشاره کرد و گفت: با محدودیتهای بودجهای که گریبان همه فدراسیونها شده اتفاقات خوبی در وزنهبرداری رقم خورده است، هر چند که برخی از این اقدامات باید زودتر از این انجام میشد اما کمکاری صورت گرفته است. پشتوانهسازی باید از سالهای قبل انجام میشد که الان موجودی این رشته ۱۰ تا ۱۲ وزنهبردار نباشد. ما در تلاش هستیم که تعداد این وزنهبرداران را افزایش دهیم، نظر دوستان هم محترم است. هر انتقاد سازندهای باشد از آن استفاده میکنیم.
همه از وزنهبرداری انتظار مدال المپیک دارند اما امکانات کمی داریم
رئیس فدراسیون وزنهبرداری در مورد بازسازی کمپ تیم ملی اظهار داشت: یکی از اقدامات شجاعانه فدراسیون بازسازی کمپ تیم ملی بود که کار پرریسکی هم بود اما نیت بر این بود که این کار انجام شود. شاید این کار زمان بر باشد اما در حال انجام است. وزنهبرداری رشتهای است که همه از آن انتظار کسب مدال در المپیک دارند اما استانها و فدراسیون امکانات بسیار کمی دارند و وضعیت سختافزاری این رشته بسیار اسفناک است. کسانی که مغرضانه منتقد میکنند باید در گذشته به فکر امکانات این رشته بودند که متأسفانه نبودند.
در حد توان کار میکنیم و نمیتوانیم همه را راضی نگه داریم
انوشیروانی اظهار داشت: وضعیت اقتصادی الان به گونهای است که همه با مشکلات زیادی روبهرو هستند، با این شرایط ما تلاش میکنیم از تمام ظرفیتها استفاده کنیم و برای این رشته اسپانسر جذب کنیم تا درآمدزایی داشته باشیم. ما در حد توان در حال انجام کار هستیم اما نمیتوان همه رو راضی نگه داشت بنابراین کار خودمان را انجام میدهیم.
به درخواست کادر فنی وزنهبرداران را کچ میکردیم
رئیس فدراسیون وزنهبرداری در مورد کچ کردن وزنهبرداران در جریان مسابقات گفت: در برخی از اوزان ۴ تا ۵ وزنهبردار داشتیم، در این مسابقات نوجوانان و جوانان با هم وزنه میزدند به خاطر تعدد این نفرات ما به سرمربی کمک کردیم که البته آن هم با نظر کادرفنی بود و در واقع کادرفنی از ما درخواست کمک کرده بود، آیا در مسابقات قبلی من و دیگر مسئولان فدراسیون یک بار در پشت صحنه حضور داشتند. ما جایگاه خودمان را بلدیم، در مسابقات قهرمانی آسیا نیاز بود که همه با هم برای اعتلای وزنهبرداری به هم کمک کنیم که به نظرم این کار هم هیچ ایرادی ندارد.
نظر شما