۲۱ مرداد ۱۴۰۲، ۹:۵۰

با حضور دانشجویان خارجی؛

مدرسه تابستانی بین‌المللی ۲۰۲۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

مدرسه تابستانی بین‌المللی ۲۰۲۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

مدرسه تابستانی بین‌المللی ۲۰۲۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Summer School Series ۲۰۲۳) به میزبانی دانشکده پزشکی و با شرکت دانشجویان خارجی از کشورهای ترکیه، عراق و پاکستان آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر آرمان زرگران، مدیر توسعه امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این مطلب گفت: این مدرسه تابستانی با هدف استفاده از توانمندی دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی، معرفی دانشگاه و پتانسیل‌های آن به دانشجویان بین‌المللی در قالب سفری کوتاه‌مدت، معرفی ظرفیت‌های دانشکده‌ها به صورت حضوری با رویکرد بازاریابی و ایجاد شبکه‌های دانشجویی در دانشگاه‌های مختلف جهان از ۱۵ مرداد آغاز شده و تا چهارشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.

وی افزود: دانشکده‌های پزشکی، داروسازی، پیراپزشکی، طب ایرانی و فناوری‌های نوین پزشکی و تعدادی از مراکز تحقیقاتی دانشگاه در این رویداد که برای دومین بار به صورت متمرکز برگزار می‌شود، مشارکت دارند.

زرگران با اشاره به اینکه در بخش نخست دوره به میزبانی دانشکده پزشکی، پنج دانشجوی بین‌المللی از کشورهای ترکیه، عراق و پاکستان به مدت دو هفته در مرکز طبی کودکان (گروه کودکان)، بیمارستان فارابی (گروه چشم)، بیمارستان شریعتی (گروه داخلی)، بیمارستان سینا (گروه جراحی مغز و اعصاب) و بیمارستان امام خمینی (ره) (گروه رادیولوژی) آموزش خواهند دید، اظهار داشت: کالج بین‌الملل دانشگاه در پایان هفته اول برنامه ایران‌شناسی را برای شرکت‌کنندگان مدرسه تابستانی برگزار خواهد کرد ضمن اینکه برپایی برنامه‌های فرهنگی و بازدید از جاذبه‌های فرهنگی تاریخی شهر تهران نیز در دستور کار قرار دارد.

وی تصریح کرد: همچنین بازدید از مرکز تحقیقات پوست و سلول‌های بنیادی، آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه و دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی نیز در مدت حضور دانشجویان برنامه‌ریزی ‌شده است.

مدیر توسعه امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: مدرسه تابستانی بین‌المللی ۲۰۲۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران شامل برنامه‌های یک یا دو هفته‌ای است که دانشجویان بین‌المللی براساس علاقه‌مندی و رشته تحصیلی خود یکی از آن‌ها را انتخاب کرده‌اند.

وی از ادامه این برنامه در دانشکده‌های پیراپزشکی، داروسازی و طب ایرانی خبر داد و افزود: نکته حائز اهمیت در خصوص برگزاری مدرسه تابستانی امسال، استفاده از ظرفیت مراکز تحقیقاتی و مراکز رشد و شتابدهی داخل دانشگاه به منظور افزایش جنبه‌های نوآورانه مدارس به همراه ایجاد فضای تحقیقاتی در کنار آموزش و آشنایی با پروژه‌های ماژور و عملیاتی برای نخستین بار است.

زرگران با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته پیش از برگزاری این رویداد، خاطرنشان کرد: پس از هماهنگی با دانشکده‌های مختلف، برنامه مدرسه تابستانی به شکل کتابچه تدوین شد. همچنین اقدامات دیگری چون اطلاع‌رسانی پوستر برنامه در وب‌سایت‌های مرتبط، نصب پوستر در فضای دانشکده‌های هدف، ارتباط با انجمن‌های فعال (به خصوص پزشکی و داروسازی) به منظور اطلاع‌رسانی و تولید محتوا با هدف آشنایی مخاطبان شبکه‌های اجتماعی با جزییات برنامه نیز صورت گرفت.

کد خبر 5858913

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha