به گزارش خبرنگار مهر، سید هاشم موسوی امروز یکشنبه در آئین همایش رونمایی از کتاب «خود مراقبتی در برابر آسیبهای اجتماعی» نوشته «آیسا کمالی» در سالن اجتماعات حوزه هنری گیلان، اظهار کرد: نوشتن مهارت هنرمندانهای برای بیان حقایق است.
وی با اشاره به قدرت تفکر، تأمل و تدبر در انسانها افزود: قدرت نوشتن، تفکر و تصمیمگیری، انسانها را از سایر مخلوقات جدا کرده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان با اشاره به یادگیری دوران خط و اهمیت این دگرگونی، اضافه کرد: بشر بعد از دوران پیدایش خط به سوی تعالی و اوج حرکت کرد.
نوشتن بسترساز تحول جامعه بشریت است
موسوی با بیان اینکه پیدایش خط مبدا تاریخ است، گفت: کتاب نگاری و نوشتن بسترساز تحول جامعه بشریت است.
وی با بیان اینکه خواندن و نوشتن کتاب در کنار هم ارزشمند است، افزود: در کنار پیدایش آرامش با خواندن کتاب، با نوشتن هم میتوان آرامش گرفت.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه نوشتن و کتابخوانی حلقه مفقوده جامعه امروز است، گفت: صداقت محوری از ملزومات نوشتن و تألیف است.
موسوی با بیان اینکه کتاب باید اتاق شیشهای افراد باشد، اضافه کرد: صداقت، سادگی و روان نویسی در نوشتن کتاب بسیار اهمیت دارد و باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به حکمرانی فضای مجازی و رسانهای افزود: کتابخوانی، نوشتن کتاب و قرارگیری در محیط ادبی، موجب ارتقای تعلیم و تربیت میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان، اهدای کتاب را از زیباترین کارها برشمرد و بیان کرد: فرهنگ اهدای کتاب از سوی اصحاب رسانه در جامعه نهادینه شود.
لزوم بهرهگیری از اساتید خبره در حوزه نوشتن و تألیف کتاب
موسوی با تاکید بر لزوم بهرهگیری از اساتید خبره در حوزه نوشتن و تألیف کتاب اضافه کرد: در نوشتن و تألیف کتاب حتماً از وجود، تجربه، اندوخته و اندیشه بزرگان این بخش استفاده کنید.
کتاب «خود مراقبتی در برابر آسیبهای اجتماعی» نوشته آیسا کمالی بوده، وی متولد ۱۳۸۶ در شهر رشت بوده و شاعر، نویسنده و پژوهشگر اجتماعی از نوجوانان گیلانی است، که فعالیت فرهنگی و ادبی خود با سرایش شعر و نوشتن نثر ادبی از دوران کودکی زمانی که در کلاس سوم ابتدایی بود آغاز کرده است.
کتاب اول کمالی با عنوان «از فضا تا خدا» در سال ۱۴۰۰ و کتاب دوم با عنوان «خود مراقبتی در برابر آسیبهای اجتماعی» در سال ۱۶۰۱ توسط انتشارات «حکم قانون» چاپ و منتشر شده است.
آیسا کمالی راد علاوه بر نوشتن به فعالیت هنری نیز علاقمند است و از فعالیتهای هنریاش میتوان به طراحی سیاه قلم و اوریگامی نام برد.
گفتنی است، این همایش توسط حمید نظرخواه علیسرایی رئیس مؤسسه فرهنگ گیل کوچصفهان در حوزه هنری گیلان برگزار شد.
نظر شما