به گزارش خبرنگار مهر، سعید لشگری شامگاه چهارشنبه در نشست امضای تفاهمنامه حوزه هنری با منطقه آزاد اروند بیان کرد: چندسالی است که حوزه هنری به شکل جدیتری به موضوع اربعین پرداخته و توفیق خدمت به زائران را داشته است.
وی ادامه داد: ما از مدتها قبل پیگیر توسعه خدمات به زائران اباعبدالله (ع) بودیم. ما آماده بودیم تا رویداد ملی تجسمی برگزار شود و هم در قالب خوشنویسی، گرافیک و چیدمان با حضور هنرمندان مطرح کشور تولیداتی را ارائه کنیم. پیشنهاد ما این است که در مرزها هویت فرهنگی و بصری مشترک ایجاد شود.
لشگری تاکید کرد: اساساً هنر هنوز غرق در اربعین نشده و این جایش خالی است و جا دارد که سالیانه خدمات ارزندهای در بخشهای مختلف با موضوع اربعین داشته باشیم تا رفته رفته تبدیل به سنت شود و با عنوان «نذر فرهنگی» به زائران ارائه شود.
وی افزود: ما نیاز داریم تا در مرزهای دیگر نیز اجرای فرهنگی داشته باشیم و این امر نیاز به پشتیبانی دارد چراکه ما آمادهایم تا در هر شاخه فرهنگی هنری همکاری داشته باشم.
وجود ۵۰۰ موکب اروند در شلمچه
غلامرضا خلیلی نیا، سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد کشور در این نشست با اشاره به عظمت راهپیمایی اربعین که هرساله گستردهتر از سال گذشته برگزار میشود، تاکید کرد: در بحث اربعین بعضی وقتها ظرفیتها بسیار پررنگ میشود و ما میتوانیم از محتوا، فرهنگ، هنر و انعکاس این همه خلق زیبایی بهره بگیریم.
وی در ادامه محتوا و پرداختن به روح حماسه را وظیفه هنرمندان دانست و افزود: هنر وظیفهاش به تصویر کشیدن زیباییها و بازخلق آن است.
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد کشور با اشاره به حساسیتهای عراقیها در بحث ساختاری گفت: با توجه به حساسیتهای عراقیها آنها اجازه نمیدهند که گروهی به آنجا برود و در بینالحرمین تعزیه برگزار کند.
وی با تشکر از حوزه هنری و سازمان منطقه آزاد اروند بیان کرد: ما در حوزه معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورای مناطق آزاد تلاش میکنیم و قول میدهیم تا بهترین همکاری در این زمینهها صورت گیرد و ما با تمام توان در اجرای برنامههای فرهنگی هنری کمک خواهیم کرد.
وی اظهار کرد: ما در شلمچه ۵۰۰ موکب داریم و ما در شلمچه، مهران، قصرشیرین، مرز خسروی و… حاضر به همکاری هستیم.
به گزارش مهر، در پایان پوستر هفتمین همایش بینالمللی تئاتر پیادهروی اربعین در این نشست رونمایی شد.
نظر شما