۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۹:۵۲

شهردار دزفول:

شهرداری دزفول برای رفع کمبودها نیازمند ۱۲۰۰میلیاردتومان اعتباراست

شهرداری دزفول برای رفع کمبودها نیازمند ۱۲۰۰میلیاردتومان اعتباراست

دزفول- شهردار دزفول با اشاره به نیازسنجی‌های صورت گرفته در مناطق مختلف شهر، گفت: شهرداری دزفول برای رفع مشکلات و کمبودها نیازمند یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد عتاب اهوازی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، ۲ پروژه زیرگذر قائم و طاووس را دو زخم کاری در دزفول برشمرد و اظهار کرد: ارزشمندترین زمین دزفول چهار هکتار و مربوط به پروژه طاووس است. زمین پروژه‌های طاووس و قائم و تعداد قابل توجهی زمین که طی چند ماه اخیر و یا سال‌های قبل شناسایی شده جزو اصلی ترین پشتوانه‌های مالی شهرداری هستند.

وی افزود: در دوره‌ای که شهرداری درآمد پایدار ندارد استفاده بهینه از این املاک چاره گشای شهرداری دزفول است چرا که ما به جز این املاک سرمایه‌های دیگری نداریم.

عتاب اهوازی با اشاره به ابهامات و مشکلات مختلف در خصوص ۲ پروژه قائم و طاووس، توضیح داد: برای ساخت یک سرویس بهداشتی نیز باید پلان‌های مختلفی طراحی و بررسی شود اما پروژه طاووس در شهرداری دزفول صرفاً دارای یک عکس سه بعدی است، اینکه برای اجرای این طرح بر اساس چه برنامه‌هایی این حجم از گودبرداری انجام شده، خاک حاصل از گوبرداری در کجا استفاده شده، هدف سرمایه گذار از ایجاد این پروژه و حتی علت دقیق ترک و توقف پروژه از جمله ابهامات مهم ما در این راستا است که این ابهامات در کمیته‌های مختلف شهرداری در حال بررسی است.

وی یادآور شد: اینکه در فضای مجازی اعلام شده که پروژه طاووس برای پرداخت بدهی بانک شهر تهاتر شده قطعی نیست و این امر صرفاً در حد یک پیشنهاد است، ما در کمیته‌های تخصصی شهرداری ۷ یا ۸ مدل طرح و بهره وری مناسب در خصوص طاووس و قائم در نظر گرفته‌ایم که یکی از آنها پیشنهاد بانک شهر است.

شهردار دزفول ادامه داد: پلاک بندی، احداث مجموعه گردشگری و توریستی، ساخت و ساز و فروش به متقاضیان و چندین طرح دیگر در خصوص پروژه طاووس در کارگروه سرمایه گذاری شهرداری در نظر گرفته شده و در حال بررسی است.

عتاب اهوازی ارزش ملک پروژه طاووس را بین ۶۰۰ تا هزار میلیارد تومان برشمرد و افزود: این در حالی است که بدهی ما به بانک شهر حدود ۲۸۰ میلیارد تومان است. همچنین چندین سرمایه گذار نیز قرار شده پیشنهادات و طرح‌های خود را در این راستا به ما ارائه دهند و در پایان بهینه‌ترین حالت انتخاب خواهد شد.

وی با اشاره به حواشی متعدد پیرامون این دو پروژه در فضای مجازی، افزود: به حدی در رسانه‌ها این دو پروژه بدنام شده‌اند که این امر موجب ترس سرمایه گذاران برای ورود به این دو طرح شده است.

شهردار دزفول با بیان اینکه پروژه قائم نیز از لحاظ فنی دارای ابهامات و مشکلات زیادی است، تصریح کرد: در زمینه پروژه قائم مشکلات حقوقی، مالی و فنی وجود دارد، با این حال ما اکنون وارث خوبی‌ها و بدی‌ها هستیم و اشتباهاتی که صورت گرفته باید مدیریت و ساماندهی شود.

عتاب اهوازی بیان کرد: طراحی این طرح مربوط به ۱۵ سال پیش است و متریالی که در این طرح استفاده شده دیگر تولید نمی‌شوند، این پروژه اکنون در حال بازطراحی است و چند طرح مختلف از جمله واگذاری ۱۰۰ درصدی، تأسیس شرکت و سپس فروش و یا رهن و اجاره آن به شکل چند فاز برای این پروژه و چند برنامه دیگر برای تعیین تکلیف این طرح در حال بررسی است.

وی با بیان اینکه ما تعصب فراوانی بر سر دارایی‌ها و املاک شهرداری داریم، گفت: شهروندان مطمئن باشند ما دارایی‌های شهر را مفت و بدون بررسی‌های کارشناسانه و بدون در نظر گرفتن منافع شهر نخواهیم فروخت.

شهردار دزفول با بیان اینکه این دو پروژه از دارایی‌های اصلی شهر هستند، گفت: املاک جدیدی که متعلق به شهرداری هستند شناسایی و املاکی از قبل شناسایی شده و تمام حقوق شهرداری مطالبه خواهد شد. همچنین در واگذاری‌ها اگر به جمع بندی نهایی برسیم قطعاً سرمایه گذار را متعهد به انجام کار در کوتاه‌ترین زمان ممکن خواهیم کرد.

۷۰۰ میلیارد تومان بدهی ثبت شده

عتاب اهوازی در ادامه اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامه‌ها که پیش نیاز برنامه‌های توسعه‌ای شهر است این است که ما آمار و ارقام دقیق از تمام موضوعات و مشکلات داشته باشیم، از سویی ما برای اینکه بتوانیم به سطح مطلوب در شهر برسیم باید بدهی‌های گذشته را جبران و کمبودها را احصا کنیم.

وی، بدهی حال حاضر شهرداری دزفول را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: این میزان بدهی مربوط به بدهی‌های ثبت شده مانند کسورات قراردادهای پیمانکاران، املاک و مصالحه‌ها و … است که ممکن است این رقم همچنان افزایش یابد.

شهردار دزفول عنوان کرد: در مدت اخیر کمبودها و نیازهای ما در شهرداری توسط کلیه مدیران مناطق، سازمان‌ها و معاونت‌ها احصا شده است که بر این اساس شهرداری دزفول برای جبران کمبودها و رفع مشکلات خود نیازمند حدود ۱,۲۰۰ میلیارد تومان بودجه است این در حالی است که شهرداری دزفول درآمد پایدار ندارد.

وجود حدود ۷۵۰ نیروی مازاد

عتاب اهوازی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نیروهای مازاد در شهرداری گفت: بر اساس چارت سازمانی شهرداری باید ۷۴۵ نیرو داشته باشد و اگر نیروی اجراییات و خدماتی نیز به این آمار اضافه شود این مجموعه باید دارای حدود یک هزار و ۱۰۰ نفر نیرو باشد، اما بر اساس بررسی‌هایی که ماه گذشته انجام شد اکنون ۱۸۵۰ نیرو و ۲۱ نیروی جایگزین در شهرداری مشغول فعالیت هستند که تعداد رانندگان استیجاری جدا از این آمار است.

شهردار دزفول تاکید کرد: مقرر شده است هیچ نیروی دیگری به مجموعه اضافه نشود با این وجود ما در حوزه ترافیک و انفورماتیک با کمبود نیروی متخصص مواجه هستیم و علاوه بر کمبود نیروی انسانی در آتش نشانی برای اتوبوس‌های جدید نیز راننده نداریم،

عتاب اهوازی اضافه کرد: هر مدیری در شهرداری نیروی جدید اضافه کند مدیر و نیرو با هم تسویه می‌شوند، همچنین برای کوچک‌تر کردن حجم نیروها و بازنشستگی فراخوان داده شده که فقط ۶ نفر درخواست داده انداند.

بررسی پرونده قطع درختان

عتاب اهوازی در خصوص ماجرای قطع درختان در پارک بعثت دزفول، توضیح داد: پس از اطلاع رسانی در خصوص موضوع قطع اشجار بررسی‌ها آغاز و مشخص شد ۱۶۳ درخت در پارک بعثت قطع و یا کف بر شده بود، این امر به سازمان بازرسی و دستگاه قضا ارجاع داده شده و اکنون نمی‌توان در این زمینه اعمال نظر کرد تا رأی قانونی صادر شود ضمن اینکه اگر تخلفی صورت گرفته باشد قطعاً توسط دستگاه قضا اعلام و با متخلفان برخورد خواهد شد چرا که دستگاه قضا با متخلفان هیچ مماشاتی نخواهد کرد.

وی با اشاره به مشاهده و شناسایی موارد متعدد قطع غیراصولی درختان در نقاط مختلف شهر، گفت: متأسفانه قطع اشجار اصولی نبوده چرا که هرس با قطع تفاوت دارد بنابراین برای تعیین تکلیف این امر در انتظار نتیجه بررسی‌های سازمان بازرسی و رأی دستگاه قضا هستیم.

تمام انتصابات توسط بنده انجام می‌شود

عتاب اهوازی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: یکی از شروط من برای حضور در مسند شهرداری دزفول این بوده که در بحث انتصابات مستقل باشم.

وی افزود: بدیهی است که بنده برای انتصابات از اعضای شورای شهر، مدیران مجموعه و افراد خارج از مجموعه مشورت می‌گیرم اما تمام انتصابات با نظر ۱۰۰ درصدی بنده صورت می‌گیرد چرا که در صورت بروز مشکل قاعدتاً باید پاسخگو باشم.

شهردار دزفول تاکید کرد: اگر انتصاب نامیمونی بخواهد رخ دهد توبه آن بخشیده نمی‌شود، بنده نمی‌خواهم آخرتم را بفروشم و به ضرص قاطع اعلام می‌کنم تمام انتصابات توسط شخص بنده انجام می‌شود و هر زمان قرار شود انتصابی تحمیل شود خواهم رفت، بنده با حضور در دزفول خانواده ام در مضیقه قرار گرفته‌اند و دریافتی حقوق من به یک سوم رسیده بنابراین نیامده‌ام باقیات صالحات خود را از دست بدهم.

افزایش حق آلایندگی دزفول

عتاب اهوازی همچنین در خصوص کاهش عوارض آلایندگی دزفول، گفت: ۳ یا ۴ بار عوارض آلایندگی به شهرداری پرداخت شده و در تمام دفعات حق دزفول رعایت نشده است، بنابراین ما پیگیر موضوع تا وزارت کشور بوده‌ایم که متأسفانه مشخص شد بر اساس الگوهای تعیین شده دزفول شهر آلوده حساب نشده است به همین دلیل عوارض آلایندگی یک شهر با ۱۵ هزار نفر جمعیت به یک اندازه و یا بیشتر از دریافتی دزفول با بیش از ۳۰۰ هزار نفر جمعیت است.

وی ادامه داد: چندی است در حال پیگیری این موضوع با همراهی نماینده دزفول در مجلس، فرماندار و شورای شهر هستیم تا حق و حقوق آلایندگی دزفول افزایش و این فرمول در استانداری تغییر یابد.

وی به ساخت و سازهای غیرمجاز اشاره و با بیان اینکه املاک بسیار زیادی در دزفول فاقد پروانه ساختمانی هستند، عنوان کرد: آماده شدن و اجرای طرح ممیزی یکسال زمان می‌برد در صورت آماده شدن طرح ممیزی تمام مغایرت‌های غیرقانونی و ساخت و سازهای غیرقانونی توسط اشخاص حقیقی و حقوقی شناسایی می‌شوند و با این امر یک منبع درآمد نصیب شهرداری خواهد شد و برای آن دسته از ساخت و سازها که مغایر طرح تفضیلی بوده نیز پرونده حقوقی تشکیل می‌شود.

شهردار دزفول همچنین با بیان اینکه ورودی‌های شهر دزفول نابسامان هستند، گفت: برای موضوع تابلوی اندیمشک-دزفول استانداری ورود کرده تا این مشکل حل و فصل شود، در این زمینه مستندات ما و اندیمشک ارسال شده است. اختلافاتی بین این دو شهر وجود دارد که امیدوار هستیم با وساطت استانداری برطرف شود.

عتاب اهوازی اضافه کرد: دزفول و اندیمشک از سال ۱۳۶۵ فاقد طرح تفضیلی هستند که اگر این طرح تهیه شود بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود.

قدردانی از اصحاب رسانه

شهردار دزفول در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک روز خبرنگار و قدردانی از زحمات خبرنگاران و همکاری آنان با مجموعه شهرداری، گفت: کار خبرنگار جلوگیری از زوال لحظات بوده و بدون این قشر لحظات منعکس نمی‌شود.

عتاب اهوازی با اشاره به زحمات اصحاب رسانه و تنش‌ها و فشارهای موجود در این عرصه، افزود: عملکرد اصحاب رسانه در جلوگیری از فساد و افشای این امر همچون یک نگاه و نهاد نظارتی است که مسئولان را ملزم به پاسخگویی در برابر مشکلات، کم کاری‌ها، خطاها، مطالبات و…می کند.

وی با بیان اینکه امروزه وجود رسانه‌ها مردم را آگاه‌تر نسبت به جامعه و دغدغه مند کرده است، تاکید کرد: رسالت خبرنگار باید انتقال نیت خیر باشد.

وی افزود: متأسفانه شهرداری دزفول ماهانه مبلغی از منابع درآمدی را از دست داده و با وجود تابلوهای تبلیغاتی، دکه‌ها و فضاهای تبلیغاتی مختلف درآمد شهرداری از آنها حدود ۶۰ میلیون تومان بود که این موضوع توسط کارشناسان بررسی و مقرر شد حقوق از دست رفته محاسبه شود.

عتاب اهوازی با بیان اینکه تابلوهای تبلیغاتی در حال پلاک گذاری هستند و باید قیمت گذاری شوند، اظهار کرد: هر ماه باید حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد ریال از این طریق وارد شهرداری می‌شد که می‌بایست زودتر به این موضوع پرداخته می‌شد اما این امر به طور قطع ساماندهی می‌شود.

کد خبر 5863616

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha