به گزارش خبرنگار مهر، حامد تقی پور ظهر جمعه در جمع خبرنگاران افزود: رشتههای کارشناسی و کاردانی واحد ایلخچی شامل حقوق، حسابداری، تربیت بدنی، آموزش ابتدایی، برق، مکانیک، عمران، کامپیوتر، شیمی، هنر و مقطع کارشناسی ارشد شامل رشتههای مهندسی برق، تربیت بدنی، شیمی، مکاترونیک و حقوق است.
وی با اشاره به اینکه این واحد دانشگاهی از سال ۱۳۸۳ راه اندازی شده است، گفت: هم اکنون ۱ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۷۰ رشته تحصیلی و در مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته _ ناپیوسته و کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند.
تقی پور ضمن تاکید بر لزوم افزایش شاخههای تحصیلی ادامه داد: از مهرماه سال آینده در مقطع کارشناسی پیوسته علاوه بر رشتههای موجود در دو رشته حسابداری و میکروبیولوژی نیز پذیرش خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد طرحی با عنوان تعاون رشتهها وجود دارد، ابراز داشت: اگر یک رشته تحصیلی در دانشگاههای همجوار وجود نداشته باشد، دانشجوها میتوانند ضمن تحصیل در واحد ایلخچی مدرک تحصیلی خود را از واحد همجوار دریافت کنند که در همین راستا در دو رشته مهندسی پزشکی و آموزش ابتدایی آمادگی پذیرش دانشجو را داریم.
تقی پور ضمن اشاره به اینکه در تلاشیم تا وابستگی مالی دانشگاه را به درآمدهای شهریهای را کاهش دهیم، ادامه داد: در سالهای اخیر شاهد روند نزولی تعداد دانشجویان بودهایم، هر چند واحد ایلخچی از این روند مستثنی نبوده است اما در دو سال اخیر توانستیم این امر را متوقف کنیم و شاهد روند صعودی در جذب دانشجو باشیم که در همین راستا امسال با جذب حدود هزار دانشجو شاهد رشد ۱۳ درصدی بودهایم.
وی اظهار داشت: عمده افتخار آفرینی این واحد در حوزه رباتیک است که در همین راستا ربات انسان نمای این دانشگاه که ۱۲۰ سانتی متر طول دارد، با نام "آرتین" سه مقام جهانی در رقابتهای بین المللی ربوکاپ را کسب کرده است.
تقی پور با اشاره به اینکه مرکز رشد این واحد از سطح سه به سطح دو تبدیل شده است، گفت: یکی از افتخارات اخیر بدست آمده توسط دانشگاه این است که مجوز فعالیت رشد از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است درحالیکه مجوز اولیه از دانشگاه آزاد بوده است.
وی ضمن تاکید بر اینکه یکی از راههای برون رفت از مشکلات اقتصادی، پرداختن به اقتصاد دانش بنیان است، اظهار کرد: در راستای ترویج اقتصاد دانش بنیان و باتوجه به سوابق دانشگاه در حوزه رباتیک، دانشگاه ایلخچی توانست مجوز سرای نوآوری رباتیک وهوشمندسازی صنعتی را دریافت کند.
تقی پور ضمن اشاره به اهمیت درآمد زایی دانشگاه ادامه داد: به عنوان پروژههای درآمدزایی دانشگاه و به سفارش سازمان آتش نشانی توانستیم ربات پرنده به نام هگزا کوپتر را طراحی کنیم.
وی ادامه داد: امسال توانستیم حدود دو میلیارد تومان بودجه از مجموع پنج میلیارد تومان بودجه تخصیص یافته برای اسکو را از محل ماده ۱۶ جذب کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد واحد ایلخچی از امکان تحصیل همزمان در دو رشته در دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: دانشجو میتواند تنها با پرداخت یک شهریه ثابت به طور همزمان در دو رشته متفاوت تحصیل کند.
تقی پور با اشاره به اینکه طرح پویش به معنای اشتغال همزمان با تحصیل در واحدهای صنعتی است، اظهار داشت: این طرح در استان ما عملکرد موفقی نداشته است که با در نظر گرفتن تمهیدات لازم در تلاشیم تعداد دانشجویان بیشتری را در این طرح مشارکت دهیم.
تقی پور همچنین با اشاره به لزوم تسهیل فرآیند رفت و آمد دانشجویان، گفت: هرچند واحد ایلخچی از لحاظ مسافت نزدیکترین واحد به مرکز استان است، اما در حال رایزنی برای راهاندازی توقفگاه قطار برای دانشجویان هستیم که در این صورت زمان سفر از راه آهن تبریز تا دانشگاه حدود ۱۵ دقیقه خواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به لزوم افزایش تسهیلات دانشجویی گفت: رفاه دانشجویان اهمیت بسیاری دارد که در همین راستا بدون دریافت هیچ اجاره بهایی جهت راه اندازی مجدد سلف دانشجویی با پیمانکار قرارداد بستهایم و در صدد راه اندازی مهد کودک برای دانشجویانی هستیم که فرزند کوچک دارند.
رئیس دانشگاه آزاد ایلخچی در پایان گفت: دانشگاه آزاد این امکان را فراهم کرده است که دانشجویان بتوانند با پرداخت حق بیمه از بدو ورود تا زمان فارغ التحصیلی خود را بیمه دانشجویی کنند که البته این بیمه به عنوان سابقه تامین اجتماعی برای دانشجو محسوب میشود.
نظر شما