به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «الهی نامه علامه حسن زاده آملی» در ۶۰ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب برای پنجاه و دومین بار به چاپ رسید.
علامه حسن زاده آملی در این اثر - که یادآور سخنان و سوزهای خواجه عبدالله انصاری است - از لطیفترین احساسهای خویش - و به تعبیری تجربههای درونی - در قالب الفاظی متین، استوار، و نغز و جاندار، سخن میگوید و خوانندگان را به دنیا پاک عارفانه و سیر و سلوک خالصانه خویش میبرد و جرعههای زلال معنویت را به کامشان میچشاند.
این الهی نامه مشتمل بر ۵۸۱ فراز میباشد که هر فراز با کلمه «الهی» آغاز شده است.
برشی از اثر
الهی، دست با ادب دراز است و پای بی ادب؛ «یا باسطَ الیَدَینِ بالرَحمه، خُذ بِیَدی!»
الهی، کسانی دعوی بندگی کرده اند و دم از ترک دنیا زده اند، تا دنیا بدیشان روی آورد، جز وی همه را پشت پا زده اند. این بنده در معرض امتحان در نیامده شرمسار است، به حق خودت «ثَبِّت قلبی علی دینک!»
الهی، ناتوانم و در راهه و گردنههای سخت در پیش است و رهزن های بسیار در کمین و بارگران بر دوش. یا هادی، «اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِیمَ صِرَاطَ الَّذِینَ أَنْعَمْتَ عَلَیْهِمْ غَیْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَیْهِمْ وَلَا الضَّالِّینَ».
علامه حسن زاده آملی آثار متعددی دارد که این مؤسسه تاکنون آثار زیر را به صورت مجموعه آثار منتشر کرده است که عبارتند از: الهی نامه، کلمه علیا، الحجج البالغه، اضبط المقال، دروس معرفه الوقت والقبله، النور المتجلی فی الظهور الظلّی، خیرالاثر در رد جبر و قدر، هزار و یک کلمه (تاکنون ۶ جلد)، مجموعه مقالات، دروس هیئت (۲ جلد) و تحقیق کتابهای: نفس شفا، الهیات شفا، شرح فصوص الحکم خوارزمی، شرح فصوص الحکم قیصری، شرح اشارات، خلاصه تفسیر منهج الصادقین و اتحاد عاقل به معقول.
نظر شما