احمد بنار در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت درباره خوابگاههای دانشگاههای علوم پزشکی چند استراتژی را دنبال میکند. یکی از این استراتژیهای ایجاد محیط بانشاط و شاداب در خوابگاههای دانشجویی است. دانشجویان خوابگاهی وقت زیادی از زندگی خود را در محیطهای خوابگاهی میگذرانند از این رو برنامه ریزی کردیم که محیط بانشاطی داشته باشیم.
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به اقداماتی که به منظور شاداب سازی محیط خوابگاههای دانشجویی در دست اقدام است، گفت: یکی از این کارها تجهیز خوابگاههای دانشجویی به سالن یا اتاق ورزشی است. تقریباً نیمی از خوابگاهها اتاق ورزش نداشت و بسیاری از مواردی هم که اتاق ورزش داشت از تجهیزات مناسبی برخوردار نبود.
وی افزود: از ماه گذشته به دانشگاههای علوم پزشکی که دارای خوابگاههای دانشجویی بدون امکانات ورزشی بودند، اعتبار مناسبی در ازای هر سالن و یا اتاق ورزشی، ابلاغ شد. همه دانشگاهها نیز از آن زمان برای تجهیز سالن یا اتاقهای ورزشی در حال اقدام هستند.
تا نیمه شهریورماه ۱۴۰۲ مراکزی که نیازمند تجهیزات ورزشی خوابگاهی بودند؛ تجهیز میشوند
بنار خاطرنشان کرد: مقرر شد تا نیمه شهریورماه ۱۴۰۲ مراکزی که نیازمند تجهیزات ورزشی خوابگاهی بودند تجهیز شوند تا در هفته دولت افتتاح شوند. در واقع یکی از استراتژیهای توسعه سلامت روان، موضوع پرداختن به ورزش است که در این مسیر توسعه اماکن ورزشی برای دانشجویان مدنظر قرار دارد.
وی درباره بهسازی شرایط خوابگاهها گفت: خوابگاههای دانشجویی نیز سالانه و بین فصول نیاز به تعمیر و نگهداری دارد که از همین رو دانشگاههای علوم پزشکی برنامه ریزی کردند که کاستیهای خوابگاهها را جبران کنند. رفع نواقص به این معنی است که بهسازی و تعمیرات لازم انجام شده است.
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت اظهار داشت: ضمن اینکه از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت برنامههای هفتگی تفریحی و ورزشی آخر هفته ویژه دانشجویان خوابگاهی را به دانشگاهها ابلاغ کرده ایم و در سال تحصیلی جدید نیز این موضوع برای اجرا پیگیری میشود.
شورای مرکزی صنفی دانشجویان علوم پزشکی شهریورماه تشکیل میشود
وی درباره موضوع تشکیل شورای صنفی ویژه خوابگاهها گفت: در بازنگری و ابلاغ آئین نامه شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی، واحدهای آموزشی و خدمات رفاهی را برای تشکیل شورای صنفی مشخص کردیم. به این معنی که همه واحدهای آموزشی علوم پزشکی میتوانند شورای صنفی دانشجویی داشته باشند. منظور از واحد آموزشی واحدی است که دربردارنده یک جمعیت دانشجویی است.
بنار گفت: در این واحدهای آموزشی، خوابگاه دانشجویی هم به عنوان جایی که دانشجویان امکان تشکیل شورای صنفی در آن دارند، شناخته شده است. در حال حاضر انتخابات شوراهای صنفی دانشجویان در دانشگاههای علوم پزشکی به انجام رسیده است و به ازای هر خوابگاه علوم پزشکی دبیر یا نماینده شورای صنفی آن خوابگاه هم شناخته شده است.
وی افزود: در نهایت دبیران و نمایندگان شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی در دانشکدهها، بیمارستانها، خوابگاهها مشخص شده اند و شورای مرکزی در شهریورماه تشکیل میشود. دلیل تأخیر تشکیل اجلاس سراسری دبیران و نمایندگان شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی نیز تداخل با امتحانات دانشجویان بوده است. انتخابات شورای مرکزی تا پایان شهریور مشخص میشود.
نظر شما