سردار حمید هداوند در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با عنایت به فراگیر شدن حوزه فیشینگ و بدافزارهای متداول و در پی ارجاع پروندههای متعدد به پلیس فتا استان مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب کاربران اینترنتی، شناسایی و دستگیری کلاهبرداران به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان اداره مبارزه با جرایم پلیس فتا استان قرار گرفت.
وی افزود: در بررسیهای مقدماتی مأموران مشخص شد که متهمان با ارسال پیامکهای ابلاغیه ثنا و ثبت نام سهام عدالت حاوی لینکهای آلوده کاربران را به درگاه فیشینگ انتقال و با سرقت اطلاعات کارت بانکی اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب آنها میکنند.
وی افزود: در ادامه پس از انجام اقدامات تخصصی و فنی ۲ نفر از متهمان این پرونده شناسایی شدند و از آنجایی که محل مخفیگاه متهمان در استان آذربایجان غربی بود، با اخذ نیابت قضائی اکیپی از مأموران پلیس فتا به محل مورد نظر اعزام و در عملیاتی غافلگیرانه متهمان را به همراه تجهیزات مربوطه دستگیر کردند.
سردار هداوند در ادامه بیان داشت: در بررسیهای تکمیلی متهم دیگر این پرونده شناسایی و با شگردهای پلیسی به حوزه استحفاظی استان البرز هدایت و دستگیر شد.
این مقام ارشد انتظامی افزود: متهمان این باند بزرگ فیشینگ، ابتدا منکر جرایم انجام شده بودند، ولی با دیدن مستندات و ادله موجود در پرونده، به ناچار لب به اعتراف گشودند و به جرم ارتکابی خود معترف و اعلام داشتند با ارسال پیامکهایی با لینک جعلی ابلاغیه ثنا و سهام عدالت طعمههای خود را به صفحه فیشینگ هدایت و بلافاصله اقدام به رمز گیری و برداشت حساب میکردند.
فرمانده انتظامی استان البرز اعلام کرد: از سه متهم دستگیر شده این باند، ۶ دستگاه گوشی، یک دستگاه لپ تاپ، ۶ هزار و ۴۰۲ کارت بانکی متعلق به شهروندان کشف و تاکنون ۲۱۲ نفر از شکات از سراسر کشور در خصوص این پرونده شناسایی شدهاند.
وی گفت: ارزش ریالی مبلغ کلاهبرداری بیش از ۱۰ میلیارد ریال بوده و همچنان برای شناسایی شکات دیگر احتمالی پرونده در جریان است.
سردار هداوند در پایان خاطر نشان کرد: شهروندان با جدی گرفتن هشدارهای پلیسی و هوشیاری میتوانند از تکرار این گونه جرایم پیشگیری کنند.
نظر شما