۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۴۷

محمودی اعلام کرد؛

درمان ۱۶۰ نفر از زائرین اربعین توسط هلال‌احمر

درمان ۱۶۰ نفر از زائرین اربعین توسط هلال‌احمر

سرپرست سازمان امداد و نجات با اشاره به انجام خدمات امداد و نجات در پوشش امدادی مراسم اربعین حسینی (ع)، از درمان ۱۶۰ نفر در ۴۸ ساعت گذشته، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محمودی، سرپرست سازمان امداد و نجات با اشاره به ارائه خدمات امداد و نجات در مراسم اربعین حسینی (ع) از ٢٧ لغایت ٢٩ مرداد ١٤٠٢، به ارائه گزارشی پرداخت و گفت: در این مدت زمان، ۸۵۴ نفر برای دریافت خدمات امدادی به پایگاه‌های امداد و نجات در نظر گرفته شده در مرزهای کشور، مراجعه کردند.

وی ادامه داد: امدادگران جمعیت هلال‌احمر، ۱۶۰ نفر از افراد مراجعه کننده را که نیاز به دریافت خدمات درمانی به صورت سرپایی داشتند، در محل پایگاه درمان کردند و ۲ نفر را نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.

محمودی افزود: در ۴۸ ساعت گذشته، به ۲۲۲ نفر از زائرین اسکان داده شد.

سرپرست سازمان امداد و نجات گفت: از ۴۷۰ نفر تست قند و فشار خون گرفته و در مجموع ۲۹۳ بطری آب نیز بین زائرین توزیع شد.

کد خبر 5867047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha