۱ شهریور ۱۴۰۲، ۱۰:۴۰

مدیرکل کمیته امداد اردبیل:

مدیران با پیگیری مستمر به تحقق اشتغال و مسکن کمک کنند

مدیران با پیگیری مستمر به تحقق اشتغال و مسکن کمک کنند

اردبیل- مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: مدیران شهرستانی و معاونان کمیته امداد با پیگیری مستمر و خستگی‌ناپذیر به تحقق برنامه اشتغال و مسکن امداد کمک کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حسین‌نژاد صبح چهارشنبه در جلسه شورای مدیران کمیته امداد استان اردبیل اظهار کرد: مدیران کمیته امداد با تنوع خدمات و پیگیری‌ها در حوزه اجرایی و عملیاتی روبه‌رو هستند و تلاششان بر این است تا در تحقق برنامه‌های اشتغال، مسکن و رفع سایر نیازمندی‌های خانواده‌های تحت پوشش اقدامات مؤثری را انجام دهند.

وی ضرورت سرعت دادن به تحقق برنامه اشتغال و مسکن را با همراهی مدیران بانک‌های عامل و تعامل مدیران شهرستانی یادآور شد و تصریح کرد: تنها راه چاره در تحقق برنامه‌های حوزه اشتغال تعامل مدیران شهرستانی با مسئولان بانک‌های عامل است تا با توجه به تنوع پرداختی تسهیلات بانکی گره‌گشایی در مسیر پرداخت تسهیلات اشتغال مددجویان کمیته امداد انجام شود تا بتوانیم رضایت جامعه هدف را فراهم کنیم.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: باید در هفت ماه باقیمانده از سال به روند اشتغال و کارآفرینی در حوزه مددجویان کمیته امداد سرعت بدهیم و بتوانیم برنامه اشتغال را تا پایان سال با پرداخت تسهیلات مصوب انجام دهیم.

حسین‌نژاد ضرورت ثبت اطلاعات مددجویان را در سامانه «سها» یادآور شد و افزود: مددجویان با مراجعه به این سامانه می‌توانند اطلاعات خود را بارگذاری کنند که در این زمینه انتظار می‌رود مراکز نیکوکاری و ادارات شهرستان به مراجعین پاسخی شفاف و روشن داده و آنها را برای ثبت اطلاعات در سامانه «سها» راهنمایی کنند.

سهمیه خودکفایی اردبیل ۲ هزار مددجو است

وی به موضوع خودکفایی مددجویان اشاره کرد و ادامه داد: سهمیه ملی ۱۰۰ هزار نفر و استانی ۲ هزار نفر است تا در سایه اشتغال مؤثر به خودکفایی خانواده‌ها با افزایش منابع درآمدی کمک کنیم.

حسین‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با خودکفایی مددجویان قرار نیست سایر خدمات ارائه شده به آنها نظیر تأمین جهیزیه، وام کارگشایی و یا هزینه‌های تحصیلی نیز نادیده گرفته شود بلکه آرام آرام باید با حمایت‌هایی که کمیته امداد انجام می‌دهد، این خانواده‌ها به نقطه خودکفایی معیشتی و مالی برسند.

وی از برگزاری جشن خودکفایی در اوایل مهرماه خبر داد و اضافه کرد: برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری این جشن در یک ماه پیش رو باید انجام شود تا ما بتوانیم با شناسایی خانواده‌ها در قالب جشن خودکفایی از کارآفرینان نمونه نیز تجلیل کنیم.

حسین‌نژاد فضاسازی‌های مناسب در این زمینه را یادآور شد و بیان کرد: قرار است با همکاری بنیاد مستضعفان روند اجرایی تفاهمنامه ۱۰ هزار واحدی مسکن نیز در قالب این مراسم آغاز شود تا ما از اردبیل شروع عملیات اجرایی این طرح را شاهد باشیم.

وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در حوزه مسکن در قالب سهمیه بنیاد علوی چهار هزار واحد و تفاهمنامه با سپاه هشت هزار واحد ساخت مسکن در استان آغاز شده و از مجموع پنج هزار واحد سهمیه ابلاغی ۲۲۰ واحد شروع شده و ادامه کار با انتخاب پیمانکاران در شهرستان‌های مختلف در حال انجام است.

حسین‌نژاد تصریح کرد: کمیته امداد مصمم است در سال‌جاری تمام مددجوی روستایی بالای ۲ نفر را صاحب سرپناه کند که قطعاً در تحقق این برنامه مدیران شهرستانی باید آستین همت بالا زده و موانع و مشکلات را به سرعت بردارند.

وی گفت: در شهرستان‌ها نباید تزریق اعتبارات به صورت قطره چکانی انجام شود بلکه با توجه به منابع موجود طرح‌های مسکن به ویژه تعمیرات، لوله‌کشی گاز و پرداختی‌های موردی باید به سرعت انجام شده تا مددجویان دغدغه کمتری را در این حوزه داشته باشند.

حسین‌نژاد توجه جدی به بیماران زمین‌گیر و صعب‌العلاج و تأمین نیازمندی آنها را یادآور شد و افزود: مدیران شهرستانی باید از این بیماران و افراد زمین‌گیر به صورت منظم و مستمر عیادت کرده و در کنار پرداختی سرانه ۲۵۰ هزار تومانی، در تهیه سایر نیازمندی‌های این افراد اقدامات مؤثر و راهگشایی انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به در پیش بودن فصل سرد سال انتظار می‌رود عملیات لوله‌کشی گاز با تأمین اعتبار از سوی کمیته امداد و همراهی شرکت گاز در کمترین زمان انجام شود تا خانواده‌ها منتظر مراحل پیچیده تأیید و یا پرداخت مبالغ از سوی شرکت گاز نشوند.

حسین‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: در کنار این امر، پرداختی هزینه تحصیلی دانش‌آموزان و دانشجویان نیز در آستانه شروع سال تحصیلی باید برنامه‌ریزی شود تا به موقع به دست خانواده‌ها برسد.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل همچنین از پیگیری‌ها برای جبران خسارت سیل‌زدگان گرمی و انگوت با همت و همراهی مدیران شهرستانی و نماینده این شهرستان خبر داد و بیان کرد: در کنار کمک‌های دولتی، قرار شده حسینیه مکتب‌العباس ۷۰۰ میلیون تومان و یکی از واحدهای تولیدی توانمند کشور سه میلیارد تومان برای خرید لوازم خانگی سیل‌زدگان گرمی و انگوت اختصاص پیدا کند تا ما بتوانیم دغدغه این خانواده‌ها را برطرف کنیم.

کد خبر 5868574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha