به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالرسول احمدیان بعدازظهر یک شنبه، در آئین بدرقه مبلغان اربعین دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اظهار کرد: با بیان اینکه سفر اربعین برای همه مردم مایه خیر و برکت است، اظهار کرد: پیاده روی اربعین ظرفیت تمدنی نابی است که در اختیار شیعه قرار گرفته است و در زمان ما این ظرفیت شکوفا شده که باید از آن به عنوان مبلغان دینی کمال استفاده را ببریم.
وی افزود: دستگاههای متعددی جمع شدند تا این ظرفیت تمدنی را ایجاد کنند و ما نیز وظیفه مضاعفی برعهده داریم تا به عنوان مبلغ، وظیفه تبلیغی خود در ایجاد این تمدن را رقم بزنیم.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان تاکید کرد: استفاده از این ظرفیت نیاز به برنامهریزی فرهنگی دارد و باید هم افزایی با بخشهای مختلف ایجاد کنیم تا به یک هدف مشترک در این راستا دست پیدا کنیم.
خدمت رسانی فرهنگی موکب «سفراء الحسین» به زوار همه مواکب
وی با بیان اینکه با مشورت با کمیته فرهنگی ستاد اربعین قرار شد دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان یک موکب فرهنگی با نام «سفراء الحسین» تأسیس کند، بیان کرد: در حقیقت ما یک موکب فرهنگی بالادستی از مبلغان دور هم جمع کردیم تا به بقیه مواکب خدمت رسانی داشته باشیم و از آنها در خدمت رسانی به زوار پشتیبانی کنیم، این موکب مربوط به طلاب و مبلغان حوزه علیه اصفهان است که دبیرخانه آن در دفتر تبلیغات اسلامی قرار دارد.
احمدیان با اشاره به اینکه امسال هدف گذاری تأسیس این موکب انجام شد تا طرحها و ایدههای لازم را برای خدمت رسانی بهتر در آینده اخذ کنیم، گفت: اعزام مبلغان از مهمترین برنامههای این موکب است، امسال ۱۵۰ مبلغ برای حضور در کربلا به عنوان مبلغ ثبت نام کردند که تعدادی اعزام شدند و بخشی در آینده اعزام خواهند شد.
تجربهنگاری تبلیغی مبلغان برای سالهای آینده
وی با اشاره به اینکه دورههای آموزشی برای حضور در این موکب طراحی شد که آشنایی با زبان عربی و لهجه عراقی برای مبلغان و ایجاد کانال اختصاصی آموزشی برای مبلغان از جمله این فعالیتها بود، گفت: پویشهای مختلفی برای سال جاری طراحی شد که امیدوارم جوی همراه با شور و نشاط ایجاد کند، همچنین در آینده دورههای آموزشی مفصلتری برای طلاب در طول سال برگزار میشود و در این راستا تجربهنگاری تبلیغی مبلغان کمک میکند در سالهای آینده از این تجارب بهره ببریم.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به اینکه امسال شعار موکب را با تلفیق از شعار کلی زوار اربعین، «حیاتُنا الحسین، صِراطنا القرآن» قرار دادیم تا فعالیت ویژه در ارتباط با قرآن کریم داشته باشیم، گفت: تولید محتوای هنری برای فضای مجازی از فعالیتهای جدی ما در این راستا است.
وی با اشاره به اینکه فعالیت این موکل منحصر به پیاده وی نیست و افراد فعالیتهایی از ایران نی ز میتواند داشت باشند، تاکید کرد: دوستانی که امکان حضور و فعالیت به شکل شخصی را ندارند میتوانند به عنوان مبلغان مجازی در این موکب فعالیت کنند.
فعالیت واحد خواهران موکب «سُفراء الحسین»
احمدیان با تاکید بر فعال شدن واحد خواهران موکب «سُفراء الحسین» گفت: این فعالیت و استفاده از ظرفیت خواهران کم نظیر است چرا که حتی در قم و دیگر شهرها ظرفیتی برای استفاده از طلاب خواهر و برنامهریزی در این ارتباط نداشتند اما ما در موکب «سفراء الحسین» از ظرفیت طلاب خواهر برای تبلیغ نیز بهره میبریم.
نظر شما