به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی تقی زاده پیش ازظهر دوشنبه در سفر به استان اردبیل در جلسه هم اندیشی با شهردار اردبیل از راه اندازی صندوق ملی حمایت از فعالان قرآنی خبر داد و اظهار کرد: سازمان دارالقرآن در تلاش است تا صندوق ملی حمایت از فعالان قرآنی را در راستای ارائه تسهیلات و بیمه مستقل ویژه گروه هدف تأسیس کند.
وی افزود: هدف ما از سفر به استانها دیدار با مسئولین قرآنی و مشاهده فعالیتها و نیز شناسایی فعالان قرآنی هر استان است تا برای ارتقای فعالیت آنان و تعلیم و تربیت بهینه آنان برنامه ریزی کنیم.
رئیس دارالقرآن الکریم کشور با ابراز تأسف از اختصاص اعتبار اندک به امور قرآنی در کشور گفت: الحمدلله در استان اردبیل مسئولین ارشد استان اعم از امام جمعه به عنوان حامی طرح قرآنی برتر و نمونه کشوری سمیر و نیز شهردار اردبیل به عنوان چهره قرآنی و فعال در امور تربیت و آموزش و احداث مدارس قرآنی، در خصوص امور قرآنی اهتمام جدی دارند و این امر باعث کاهش مشکلات در امر پیشرفت فعالیتهای قرآنی است.
ضرورت اجرای طرحهای شهری با پیوست فرهنگی و قرآنی
حجت الاسلام قاسم جعفرزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در سخنانی بر ضرورت ایجاد پیوست قرآنی و فرهنگی در طرحهای شهری تاکید کرد و گفت: اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل طی انعقاد تفاهمنامه با شهردار اردبیل، اجرای پیوست قرآنی در طرحهای شهری را خواستار شد.
وی توجه به جذب جوانان به سمت تعالیم و سبک زندگی قرآنی را ضروری دانست و افزود: برای توسعه فعالیتهای قرآنی در بین نسل جوان و ترغیب آنان به سمت آموزههای قرآنی باید اقدام ملی انجام شود.
اردبیل قابلیت افزایش دارالقرآن را دارد
محمود صفری، شهردار اردبیل از آمادگی مجموعه شهرداری از فعالیتهای قرآنی خبر داد و گفت: دارالقرآن الکریم استان اردبیل با درآمد پایدار توانسته تعداد ۱۰ مدرسه قرآنی در تمام مقاطع تحصیلی راه اندازی کند و قابلیت افزایش این تعداد از مدارس را نیز دارد.
وی با ابراز خرسندی از وجود اتحاد در بین مسئولین قرآنی در استان اظهار کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، اوقاف و امور خیریه و دارالقرآن استان اردبیل در تمام فعالیتها با همفکری و هم اندیشی به اجرای برنامههای قرآنی میپردازند.
نظر شما