پیام‌نما

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَاتُحِلُّوا شَعَائِرَ اللَّهِ وَ لَا الشَّهْرَ الْحَرَامَ وَ لَا الْهَدْيَ وَ لَا الْقَلَائِدَ وَ لَا آمِّينَ الْبَيْتَ الْحَرَامَ يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنْ رَبِّهِمْ وَ رِضْوَانًا وَ إِذَا حَلَلْتُمْ فَاصْطَادُوا وَ لَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ أَنْ صَدُّوكُمْ عَنِ‌الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ أَنْ تَعْتَدُوا وَ تَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوَى وَ لَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَا لْعُدْوَانِ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ * * * ای اهل ایمان! [هتکِ حرمتِ] شعایر خدا [مانند مناسک حج] و ماه‌های حرام [رجب، ذوالقعده، ذوالحجه ومحرم] و قربانی بی‌نشان، و قربانی نشان‌دار و قاصدان [و راهیان به سوی] بیت‌الحرام را که فضل و خشنودی پروردگارشان را می‌طلبند، حلال مشمارید. و چون از احرام بیرون آمدید [اگر مایل باشید، می‌توانید] شکار کنید. و کینه‌توزی و دشمنی گروهی که شما را از [ورود به] مسجدالحرام بازداشتند وادارتان نکند که [به آنان] تعدّی و تجاوز کنید. و یکدیگر را بر انجام کارهای خیر و پرهیزکاری یاری نمایید، و یکدیگر را بر گناه و تجاوز یاری ندهید؛ و از خدا پروا کنید که خدا سخت کیفر است. * * * جمع باشید ای حریفان زانک وقت خواب نیست / هر حریفی کو بخسبد والله از اصحاب نیست

۸ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۰۲

نمایشگاه «زبردستان» به استخر رسید

نمایشگاه «زبردستان» به استخر رسید

نمایشگاه «زبردستان» شامل آثار چاپی فاین‌آرت جمعه ۱۰ شهریور در گالری استخر افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشگاه گروهی «زبردستان» به کیوریتوری احسان زمانی از روز جمعه ۱۰ شهریور در فضای استخر از پروژه‌های آرتیبیشن در ایوان ربط برگزار می‌شود.

در این نمایشگاه گروهی آثاری از هنرمندان همچون نیروان، مسافر، سارو، صدرا بنی‌اسدی، پویا حیدری، مهرناز اکبری، حسام فاکر، علی غفاری و… به نمایش درمی‌آید. آثار این نمایشگاه با استفاده از کاغذ فاین‌آرت گردآوری شده است.

مجموعه «prints of persia» فعالیتش را در زمینه ارائه نسخه‌های چاپی از آثار هنرمندان معاصر در زمستان ۱۴۰۱ شروع کرده است. این گروه با پوشش‌دهی چاپ آثاری از نقاشی، نقاشی دیجیتال، تصویرسازی و با هدف حمایت از هنرمندان معاصر ایران پیش می‌رود.

خروج یک اثر از حالت انحصاری در نسخه‌های چاپی و قرار دادن آن‌ها در اختیار عموم در تعدادی محدود، از رویکردهای این مجموعه به حساب می‌آید.

هدف از انتخاب و چاپ آثار، ایجاد هویت بخشی متفاوت به اصل اثر خواهد بود که هر یک به صورت جداگانه با تکنیک‌های چاپی دارای ارزشی خاص هستند.

اصل یک اثر می‌تواند فقط متعلق به یک فرد باشد، اما این مجموعه در نظر دارد تا با نگاه به خواسته مخاطبان، شرایط خرید آثار هنرمندان محبوب معاصر را در انواع مختلف چاپی فراهم کند.

نقشه راه «prints of persia»، ارائه آثاری گوناگون از هنرمندان معاصر و فعالیت گسترده در سطح کشور و جهان با همراهی شما دوستان است.

نمایشگاه «زبردستان» تا ۲۳ شهریور در فضای استخر در ایوان ربط ادامه خواهد داشت. علاقه‌مندان می‌توانند همه روزه به نشانی خیابان شریعتی، بعد از پل رومی، کوچه رضایی، شماره ۶، ایوان ربط، فضای استخر مراجعه کنند.

کد خبر 5874784

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha