به گزارش خبرنگار مهر، شهریار افندیزاده پیش از ظهر امروز چهارشنبه در حاشیه بازدید از پایانه مرزی شلمچه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پایانه شلمچه یکی از بهترین پایگاهها از نظر تردد زوار امام حسین (ع) است؛ براساس آمار از ابتدای اربعین تا روز گذشته حدود ۵۸۴ هزار خروجی و ۱۲۷ ورودی در پایانه شلمچه داشتهایم که این نشان میدهد شلمچه دومین پایانه از نظر جابهجایی در ۶ پایانه کشور است.
وی با بیان اینکه تا روز گذشته بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار زائر از مرزهای ایران به سمت عراق عزیمت کردهاند، تصریح کرد: پایانه مهران حدود ۴۸ درصد، پایانه شلمچه ۲۸ درصد، پایانه خسروی ۱۲ درصد، چذابه ۹ درصد، تمرچین ۲ درصد و باشماق یک درصد نسبت به تردد زوار حسینی نقش داشتهاند.
معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی بیان کرد: به ازای هر چهار خروجی نیز یک نفر ورودی داشتهایم که نشان میدهد یک تعادل در ورود و خروج زائرین وجود دارد؛ لذا از همه زائرین درخواست میکنیم تا جایی که امکان دارد، زودتر به کشور بازگردند.
افندیزاده با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی امسال برای ایجاد امکانات جابهجایی تلاشهای زیادی انجام داده است، تصریح کرد: علاوه بر هفت هزار اتوبوس که از ناوگان حمل و نقل عمومی در اختیار زوار قرار گرفته، حدود یک هزار دستگاه اتوبوس از سازمانها و دستگاهها برای این ایام در نظر گرفتهایم.
وی اضافه کرد: همچنین امسال از تاکسیهای اینترنتی در این راستا کمک گرفته شده و با شرکتهایی مثل ماکسیم، تپسی، بهمراه و اسنپ هماهنگیهای خوبی صورت گرفت و تا روز گذشته حدود ۴۰ هزار سرویس از طریق این سامانهها داشتهایم.
معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: تلاش کردهایم بالاترین ظرفیت را برای حمل و نقل هوایی داشته باشیم؛ در این ایام حدود سه هزار پرواز پیش بینی شده که به تدریج در ایام اربعین انجام میشوند و بالاترین میزان پرواز با ۶۵ درصد از فرودگاه امام بوده است.
افندی زاده ادامه داد: در مورد حمل و نقل قطار نیز تلاش شده تا امسال ظرفیت افزایش پیدا کند؛ برای مسیرهای تهران به خرمشهر و مشهد به خرمشهر حدود هشت رام قطار پیش بینی کردهایم؛ همچنین در پایانه مرزی شلمچه و چذابه ریل باس ۲۴ ساعته پیش بینی شده و در این ایام تقریباً مشکل خاصی در پایانهها و حمل و نقل جادهای نداشتهایم.
وی افزود: البته همیشه مشکلات اجرایی وجود دارد و به همین منظور تمام مدیران کل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در مرزها مستقر هستند تا اگر مشکلی پیش آمد سریعاً آن مسئله را حل کنند.
معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی گفت: در خصوص سوخت با کمک شرکت پخش فراوردههای نفتی تلاش کردیم تا جایگاههای زیاد و سیار ایجاد شود که از نظر سوخت رسانی تمهیدات لازم انجام شده باشد.
افندیزاده بیان کرد: اکنون شاهد هستیم بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ زائر از مرزها خارج شدهاند که پیش بینی شده این تعداد به چهار میلیون زائر برسد که در حمل و نقل عمومی هشت میلیون محاسبه میشود؛ لذا از مردم درخواست داریم به محض اینکه به کشور عراق رسیده و زیارت کردند، سریعتر برگردند تا بین ورودی و خروجی تعادل داشته باشیم.
نظر شما