به گزارش خبرگزاری مهر، کریستین سالازار فولکمن، رئیس دفتر یونیسف ایران به مناسبت روز جهانی یاد بود قربانیان تصادفات رانندگی گفت: ایمن جاده ها و رانندگی برای کودکان و نوجوانان در ایران باید در اولویت سیاستگذاران قرار بگیرد.
وی افزود: آمارهای سال گذشته به وضوح نشان می دهد که تعداد مجروحین تصادفات جاده ای در صدر جراحات منجر به مرگ در تمامی گروه های سنی قرار دارد.
کریستین سالازار ادامه داد: " سال گذشته در ایران نزدیک به 28 هزار نفر یعنی حدود 60 درصد تمامی مرگ های ناشی از جراحت در کشور، در اثر تصادفات رانندگی جان خود را از دست دادند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به این که حدود 48 درصد از ساکنان ایران زیر 15 سال دارند، جراحات و فوت های ناشی از تصادفات رانندگی، کودکان و نوجوانان را نیز به شدت تحت تاثیر قرار می دهد.
رئیس دفتر یونیسف ایران تأکید کرد: بالا بردن امنیت رانندگی جاده ای برای کودکان و نوجوانان باید در اولویت برنامه های سیاستگذاران قرار گیرد.
نزدیک به 2700 کودک زیر 15 سال در سال 2006 ( 1385) در اثر تصادفات جاده ای جان سپردند. در همان حال نزدیک به 95 هزار کودک و نوجوان زیر 20 سال در اثر تصادفات رانندگی مجروح شدند.
در حالی که پیشبرد برنامه های پیشگیری از آسیب دیدن کودکان در خانه ها ، مهدها و مدارس محتمل تر به نظر می رسد، اما حفاظت کارآمد و موثر از کودکان در تصادفات جاده ای بسیار مشکل است.
سالازار همچنین اظهار داشت: یونیسف ایران تمایل دارد تا درحوزه پیشگیری از جراحات کودکان در تصادفات رانندگی با مقامات ا یرانی به صورت مشترک کار کند.
رئیس دفتر یونیسف ایران خاطرنشان کرد: فعالیت های آموزشی و ارتباطی با هدف تغییر رفتارهای نوجوانان پسر و مردان جوان - که بیشترین گروه آسیب پذیر را در جراحات جاده ای تشکیل می دهند- استراتژی چالشی اما موفقی است که می تواند آموزش مهارت های زندگی ، آموزش همسالان و استراتزی های کاهش اسیب ها را نیز در بربگیرد.
وی تاکید کرد: پیشگیری اولیه بهترین درمان است، کودکان اگر در سنین پایین در مورد زندگی امن یاد بگیرند و رفتارهای امن را بیاموزند بهتر است بنابراین ایمنی باید به برنامه های درسی مهد کودک ها، پیش دبستان ها و مدارس افزوده شود.
نظر شما