به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری پیش از ظهر شنبه در همایش تبیین و توانمندسازی مدیران مدارس اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران با اشاره به نقش مدیران در تربیت دانشآموزان اظهار داشت: جمعیت دانشآموزی حدود یک هفتم جمعیت کشور را تشکیل میدهد که به لحاظ کمیت و کیفیت تأثیرگذار هستند.
وی با اشاره به نقش مدیران در شکل گیری اخلاق و تربیت دانشآموزان افزود: اگر تعللی در روند تربیتی دانشآموزان صورت بپذیرد آثار وضعی آن را به سرعت شاهد خواهیم بود، از این رو باید هوشیار باشید.
استاندار تهران با بیان اینکه تکرار رویههای تربیتی برای دانش آموزان نوعی الگوسازی است، عنوان کرد: در جلسات هماندیشی موارد آسیب زا باید مورد بررسی قرار گیرد، چراکه دشمن در کمین حوزه دانش آموزی است و تلاش میکند الگوهای اجتماعی و سیاسی را به نفع خود مصادره کند، قطعاً شناخت لازم از دشمن داریم ولی باید اراده قویتر جهت برخورد مناسب با نقشههای دشمن طرح ریزی کنیم.
فخاری سپس گفت: توجه به وحدت درون سازمانی و شکل گیری نظریه واحد در چگونگی هدایت جامعه دانش آموزی یک الزام است، مدیران باید قدرت تبیین به روز مسائل را داشته باشند و به مراجع ذی صلاح که نظام فکری، رفتاری و اخلاقی مدیران را شکل میدهد رجوع کنند تا آماده سازی جامعه دانش آموزی در دستورکار قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر کشور در یک جنگ ترکیبی است، تاکید کرد: همه ما پایبند به نظام و احکام جمهوری اسلامی ایران هستیم و اعتقاد به رهبری و ولایت سرلوحه کار ما است، اما ممکن است کمبودها و کاستیهایی در مرور زمان به وجود بیاید، که نباید تأثیر درون سازمانی ایجاد کند.
استاندار تهران تصریح کرد: انتظار دارم به صورت هفتگی جلسات تبیینی در مدارس داشته باشید و تلاش جمعی برای تبیین شرایط، متناسب با وضعیت اقتصادی و سیاسی صورت گیرد.
فخاری اظهار داشت: هوشیاری، دقت، صلابت، پایداری و خودسازی از ابتدای انقلاب ملاک انتخاب مدیران ارزشمند و حزب اللهی در حوزه آموزش و پرورش بوده است، از این رو باید الگوساز باشید.
وی ادامه داد: دشمن تلاش میکند مسائل تدریجی و مهیج را خلق کند، تا سبب تشویش افکار عمومی شود، در حوزه معلمان و مدیران نیز چنین مسائلی وجود دارد، اما تمرکز بر مسائل و درایت داشتن از اراده خوب و اندیشه باز شما است که میتواند سره از ناسره را تشخیص دهد.
استاندار تهران با اشاره به تلاش دشمن برای بیهویت کردن دانش آموزان اضافه کرد: دشمن برای بیهویت سازی دانشآموزان تلاش میکند و بی هویتی زمینه بروز هر آنچه منکر و نهی کننده اعتقادات دینی، سیاسی و غیره را فراهم میکند، چراکه فرد بی هویت به هیچ چیز پایبند نیست، از این رو تبیین ضروری است و برای سال تحصیلی جدید باید آماده باشیم، چراکه مدیران پیش قراولان تحلیل چگونگی عبور از بحرانها و در خط مقدم هستند.
نظر شما