پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۲۲

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تاکید کرد؛

لزوم اجرای طرح فرهنگی «رفیقانه» در هرمزگان

لزوم اجرای طرح فرهنگی «رفیقانه» در هرمزگان

بندرعباس - مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان لازمه اجرای خوب طرح «رفیقانه» در هرمزگان را همکاری کانون پرورش فکری کودکان و امور بانوان تبلیغات اسلامی عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام غلامحسین حقانی در دیدار با مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان از خدمات و همکاری های دوجانبه فرهنگی خانم پشتکوهی مدیرکل این مجموعه با امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان قدردانی کرد و عنوان داشت: این اداره کل آمادگی دارد در اجرای طرح ها و برنامه های کانون همکاری کند.

وی با اشاره به اینکه «طرح رفیقانه» یکی از طرح هایی است که سازمان تبلیغات اسلامی باهدف رسیدگی به مقوله تفریح و تخلیه هیجانات نوجوانان و جوانان دختر، هویت بخشی به رفاقت و گروه‌های رفاقتی همسالان به‌عنوان فرصت رشد و جهت‌دهی به دختران نوجوان آغاز کرده خاطرنشان ساخت: انتظار است این کانون به جهت اهمیت موضوع و تخصص در حوزه کودک و نوجوان نیز در طرح رفیقانه با اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان همکاری کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان در ادامه از مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان با اهداء لوح سپاس قدردانی کرد.

کد خبر 5883747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha