به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، سخنگوی اورژانس لیبی در سخنانی اعلام کرد که این سازمان چندین بیمارستان صحرایی را در مناطق سیلزده برپا کرده است.
سخنگوی اورژانس لیبی افزود: انتظار داریم برخی افراد به ویژه افرادی که در ساختمانهای بزرگ حضور داشتهاند از سیل جان به در برده باشند.
وی در ادامه افزود: شهر درنه، یک شهر فاجعهزده است و بیشتر بیمارستانهای آن از روند خدمترسانی خارج شدهاند. ما در فرآیند توزیع کمکهای بشردوستانه در درنه با مشکل روبرو هستیم.
از سوی دیگر منصور الحصادی، از اعضای شورای عالی دولت لیبی که در شهر درنه حضور دارد در گفتگو با الجزیره اعلام کرد: ما به شدت برای گردآوری اجساد در درنه به کمکهای فوری نیاز داریم.
وی افزود: ما به حضور تیمهای تخصصی امداد و نجات بینالمللی نیاز فوری داریم. از همین تریبون از جامعه بینالملل میخواهم که فورا وادر عمل شود.
الحصادی ادامه داد: همچنان برخی افراد زنده زیر آوار هستند و برای نجات آنان به تیمهای امداد و نجات تخصصی نیاز داریم. ما در درنه با کمبود شدید آب و غذا مواجه هستیم. نزدیک به ۲۵۰ خانواده از شهر درنه به شهر البیضاء منتقل شدهاند.
وزیر هوانوردی دولت مکلف لیبی نیز در گفتگو با الجزیره اعلام کرد: عملیات جستجوی افراد زنده در شهر درنه همچنان ادامه دارد.
وی ادامه داد: حضور تیمهای تخصصی امداد و نجات برای جلوگیری از فجایع زیستمحیطی مهم است. ما در مقابله با فاجعه سیل در شهر درنه اختلافات سیاسی را کنار گذاشتهایم.
از سوی دیگر احمد امدورد معاون شهردار درنه تاکید کرد: پس از برقراری شبکههای ارتباطی در درنه، هماهنگی میان تیمهای امداد و نجات به خوبی در حال انجام است.
امدورد افزود: تاکنون ۲۲۰۰ جسد در شهر درنه دفن شده است. برآوردهای ما از ناپدیدشدن بیش از ۱۰ هزار نفر در این شهر حکایت دارد. ما به تیمهای تخصصی امداد و نجات نیاز داریم.
نظر شما