به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، این درحالی است که آژانس مذکور به موفقیتش در خصوص استفاده از فناوری برای کمک به دستگیری مجرمان خبر داده بود.
آلیخاندرو مایورکاس وزیر امنیت میهن آمریکا در یادداشتی در خصوص سیاست هوش مصنوعی نوشته است: ما باید تضمین کنیم استفاده از هوش مصنوعی مسئولانه و آگاهانه است. فناوری باید برای تاثیرگذار بودن، حفاظت از حریم خصوصی، حفظ حقوق شهروندی و آزادی های مدنی آزمایش شود و از سوی دیگر از تبعیض های نابجا اجتناب کند. همچنین باید فناوری مذکور برای افراد باید واضح و شفاف باشد.
سیاست جدید آژانس مذکور در حالی ارائه شده که استفاده از فناوری های هوش مصنوعی در طیف وسیعی از ماموریت های حساس مانند کنترل مرزها به کار گرفته می شود.
اریک هایسن مدیر ارشد اطلاعات در سازمان امنیت میهن در این باره می گوید: تصور می کنم پتانسیل آزار غیرعمدی استفاده از هوش مصنوعی در هر آژانس فدرال و هر گونه کاربردی از آن وجود دارد. ما در مقایسه با آژانس های فدرال دیگر با مردم بیشتری در روز برخورد می کنیم. حتی زمان برقراری ارتباط با افراد، ممکن است این ارتباط در برهه ای حیاتی از زندگی آنها روی دهد.
کارشناسان از مدت ها قبل درباره خطرات هوش مصنوعی در خصوص پروفایل های نژادی هشدار داده بودند. طبق سیاست جدید شهروندان آمریکایی می توانند در شرایط مختلف از جمله هنگام «چک این» در سفرهای هوایی، از استفاده از فناوری شناسایی چهره سرباز بزنند.
این دستورالعمل همچنین تضمین می کند چهره های شناسایی شده با کمک هوش مصنوعی به طور دستی توسط تحلیلگران انسانی نیز بررسی شود تا صحت آنها تایید شود.
حوزه دیگری که سازمان امنیت میهن قبلاً از فناوری هوش مصنوعی به طور گسترده استفاده می کرد، در مرز جنوبی آمریکا است. در این منطقه آژانس بیش از ۲۰۰ دوربین نظارتی را مستقر کرده است.
هیسن در این باره می گوید: دوربینهایی که توسط یک پیمانکار دفاعی نظامی به نام اندوریل فروخته میشوند، از هوش مصنوعی برای شناسایی و علامتگذاری خودکار محل عبور انسانها استفاده میکنند و به توقف فعالیتهای قاچاق انسان و مواد مخدر کمک میکنند.
نظر شما