به گزارش خبرنگار مهر، سارا فلاحی در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۲۷ شهریور ماه) مجلس شورای اسلامی در موافقت با برنامهها و صلاحیت کیومرث هاشمی، گفت: یکی از مهمترین چالشهای کشور ما و یکی از حلقههای مفقوده توسعه، مدیران غیرتخصصی هستند که در گلوگاههای حساس این سرزمین تزریق میشوند. وقتی ما مدیران را جابجا قرار میدهیم، مدیرانی که نمیدانند و نمیتوانند را به بدنه مدیریت تزریق میکنیم، از بمباران اتمی این کشور بدتر است.
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: یکی دیگر از چالشهای ما در حوزه توسعه و پیشرفت، تزریق مدیران آسانسوری است، مدیرانی که محصول ستادهای انتخاباتی هستند که آنها خودشان بالا میروند، اما جامعه را به بلای عقب افتادگی گرفتار میکنند. یکی دیگر از چالشهای ما در حوزه مدیریت تزریق مدیرانی است که فاقد تفکر سیستمی هستند، کسانی که یا بخشی از نهاد تحت مدیریت خود را چنان فربه میکنند که نهاد خود را کاریکاتوریزه میکنند یا آنکه آن را رها و گرفتار یک ولنگاری مدیریتی میکنند.
فلاحی با بیان اینکه وزیر پیشنهادی نه مدیر غیرتخصصی است و نه مدیر آسانسوری است، تصریح کرد: هاشمی تمام مراحل را پلکانی طی کرده است، از ورزش فهم دارد، میداند ورزش چه جایگاه مهمی در توسعه کشور دارد. میداند ورزش صرفاً مربوط به حوزه ذهن و جسم نیست، بلکه ورزش ربط زیادی با سیاست، اقتصاد، اجتماع و فرهنگ دارد.
وی تاکید کرد: امیدواریم به این مهم هم توجه شود که بانوان هم میتوانند ورزش این سرزمین را تکان دهند و جمهوری اسلامی را در رنکینگهای جهانی بالا ببرند. حتماً هاشمی میداند روح ورزش، جوانمردی و وفاداری به تعهدات است و به عنوان یک ورزشکار و یک ورزش شناس به تمام تعهداتی که به ورزش، مجلس و به کمیسیون تخصصی فرهنگی داده است، پایبند خواهد بود.
فلاحی ادامه داد: انتظار داریم زمانی که وی بر کرسی مسئولیت نشست، فهم از منافع ملی را به ورزش کشور تزریق کند. وی باید بداند کسب کرسیهای جهانی در فدراسیونهای جهانی میتواند برای ما تأثیرگذار باشد. وی قطعاً میداند کسب یک مدال جهانی یا یک مدال المپیکی بسیار مؤثرتر از هزاران سخنرانی و تریبون نوازی برای احیای غرور ملی مردم ایران و انسجام ملی است.
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: وی میداند مربیان ورزشی قلب توسعه ورزش هستند و باید به آنها پرداخته شود. وی میداند که در عرصههای جهانی امروز به ورزش به عنوان یک صنعت تأثیرگذار توجه میشود؛ صنعتی که میتواند اقتصاد را تحت تأثیر قرار دهد، سیاست را به چالش بکشد و حامل فرهنگ سازی باشد.
وی با بیان اینکه هاشمی به عنوان مدیری که تک تک حوزههای فرهنگی را میشناسد و به عنوان فردی که از معاونت تربیت بدنی ملایر به بالاترین مقام کمیته ملی المپیک رسیده است، میداند اگر ما در حوزه ورزش هزینه کنیم، یعنی سرمایه گذاری کرده ایم، گفت: امروز ما با زبان ورزش میتوانیم با دنیا صحبت کنیم و مسیرهای بسته و مسدود سیاسی و اقتصادی را به روی خود باز کنیم.
فلاحی متذکر شد: متأسفانه در ادوار مختلف، ورزش ما به گونههای مختلف در اختیار کسانی بود که نسبتی با ورزش نداشتند و نمیدانستند که اگر ما در این حوزه سرمایه گذاری کنیم، اگر به قهرمانان ورزشی از لحاظ فرهنگی، اقتصادی و آگاهی سیاسی میرسیدیم و صیانت میکردیم، امروز ورزشکاران ما برای چندرغاز پرچم ایران را نمیفروختند و فرار نمیکردند. وی باید متعهد باشد که مسیر فرار نخبگان ورزشی ما از لحظهای که بر کرسی مسئولیت مینشیند، بسته بماند. نمیشود ما هزینه کنیم، دلاوران و ورزشکارانی را تربیت کنیم که وقتی به مرحله ثمر دادن رسیدند، دیگران آنها را ببرند.
نظر شما