به گزارش خبرگزاری مهر، محمد صباغی بعد از ظهر دوشنبه با بیان اینکه مرکز اورژانس لارستان، چهار شهرستان خنج، اوز، جویم و لار با مجموع وسعت ۱۸ هزار کیلومتر مربع را تحت پوشش دارد، گفت: ۲۵ پایگاه با پراکندگی استاندارد در این منطقه وجود دارد که شامل ۲۰ پایگاه جادهای، چهار پایگاه شهری و یک پایگاه هوایی میباشد و از لحاظ ناوگان آمبولانسی یکی از کاملترین ناوگانهای کل کشور در این استان فعال است.
وی ادامه داد: اتوبوسآمبولانس، بالگرد، آمبولانس جادهای و شهری برای همه انواع راههای موجود پیشبینی شده و پنج پایگاه جدید نیز در دست احداث است و امیدواریم با همت دولت و خیرین ساخته و برای خدمت رسانی به مردم منطقه به بهرهبرداری برسد.
صباغی با اشاره به اینکه ماهانه بیش از ۵۰۰ مزاحمت تلفنی در این مرکز رخ میدهد، افزود: افراد وقتی با تلفن ۱۱۵ تماس گرفته، پاسخگوی آنان، یک پرستار متخصص است و به عنوان تریاژگر افراد را راهنمایی میکند، اما این به معنی اتلاف وقت نیست و پرستار در همان چند سوال اول با تشخیص اینکه بیمار نیاز به کمک اورژانسی دارد، دستور به ارسال آمبولانس را میدهد و اگر مکالمه ادامه پیدا کند، صرفاً برای راهنمایی بیشتر بیمار است.
وی عنوان کرد که در سال گذشته از ۱۴ هزار و ۲۱۱ مصدوم با راهنمایی تلفنی و تریاژ به هشت هزار و ۳۶۳ مورد رسیده است و این موضوع در کنار کاهش شکایات نشان از اهمیت این راهنمایی و عملکرد خوب تریاژ اورژانس دارد.
صباغی به مشکلات موجود در پایگاههای اورژانس لارستان نیز پرداخت و با بیان افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی بیماران نسبت به بازه زمانی در سال گذشته، عنوان کرد: مزاحمتهای تلفنی مشکلات زیادی را برای اورژانس به همراه داشته است.
نظر شما