به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجتبی ذوالنور شامگاه جمعه در یادواره ۲۱ شهید روحانی شهرستان ملایر در مسجد جامع شهر ملایر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: روحانیت در شکل گیری انقلاب اسلامی قبل از انقلاب و بعد از آن در همه عرصهها حضوری فعال داشته و همواره سپر بلای مردم بوده است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: روحانیت در شکل گیری انقلاب برای حفظ ارزشها و آرمانها شکنجهها و تبعیدها را تحمل کرد و در آگاهی بخشی مردم برای مبارزه با نظام سلطه نقش اساسی داشت
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با گریزی به چهار دهه انقلاب اسلامی و تقدیم هزاران شهید روحانی گفت: شهدایی چون شهید بهشتی، شهید باهنر، شهید مطهری، شهید مدنی، شهید دستغیب و دهها شهید دیگر در محرابها، بمب گذاریها و… نشان از نقش مهم روحانیت در ۴۴ سال گذشته در دفاع از انقلاب و ارزشها دارد.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از افراد انقلابی از ریل انقلاب خارج شده و در این مسیر مردود شدند گفت: همان کسانی که امروز در مقابل رهبری ایستاده و علیه رهبری شعار میدهند خوب میفهمند که حافظ این انقلاب چه کسی است.
ذوالنور با اشاره به دوران پیامبر اکرم و عقده دشمنان از پیامبر افزود: بعد از رحلت پیامبر دشمنان اسلام همه عقدههای خود را سر علی (ع) خالی کردند و دقیقاً بعد از امتم نیز با فتنهها مقابل ولایت فقیه و رهبری ایستادند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کسانی که مشکلات و عقدهها را بر سر رهبری دانسته و توپ را به میدان رهبری میاندازند بدانند که ایشان بارها با هشدار، فریاد، تعابیر و … دشمن شناسی و فتنهها را گوشزد کرده و حتی سنگینی چرخ پنچر دولتها را نیز بر دوش کشیده است.
وی با اشاره به اینکه اگر رهبری و تدابیر ایشان در کشور نبود طی دولتهای مختلف با برنامههایی که دشمن برای ما طراحی کرده بود معلوم نبود الان در چه وضعیتی بودیم و به جرأت میگفت: این انقلاب را رهبری حفظ کرده است
وی عنصر معنویت و پیوند امت با ولایت و روحانیت را به عنوان حافظ و عامل ماندگاری این نظام در برابر دشمن دانست.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: دفاع مقدس یادآور حماسه مردم ایران و فرزندان غیور این ملت در برابر دشمن بعثی بود دشمنی که با دو هدف جنگ نابرابر و سقوط نظام اسلامی و تجزیه کشور وارد شده بود.
وی با اشاره به نقشهها و برنامههای طراحی شده دشمن قبل از جنگ گفت: سقوط نظام جز برنامههای دشمن در جنگ بود و در عملیاتهای متعدد جوانان رزمنده ما توانستند همه نقشههای دشمن را خنثی کنند.
ذوالنور با بیان اینکه روحانیت در دوران دفاع مقدس نقشی محوری و اساسی داشت، افزود: روحانیت کاری را که انجام داد شاید از عهده هر کسی بر نمیآمد.
وی اضافه کرد: در واقع رزمندگان ما با الگو گیری از مقتدای خویش امام راحل به عنوان تجلی روحانیت همواره جان فدا و لبیک گوی ایشان بودند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نقش پشتیبانی، فرماندهی، تبلیغی، رزمی و… را از محورهای روحانیت در دوران دفاع مقدس برشمرد و گفت: در واقع مساجد ما پایگاه اعزام جوانان به جبههها بود و روحانیت در این زمینه نقش بسزایی را ایفا کرد چرا که مردم به روحانیت اعتماد و اعتقاد داشته و در این عرصه با اقتدا امام خویش در مسیر دفاع مقدس قدم گذاشتند.
وی اضافه کرد: با وجود همه مشکلات به ویژه مشکلات اقتصادی که بسیاری از اوقات برای بسیاری از مردم سخت است مردم دین داری خود را حفظ کرده و پای این انقلاب ایستادهاند.
نظر شما