۵ مهر ۱۴۰۲، ۸:۲۸

مهر گزارش می دهد؛

شهیدی که صدام برای سرش جایزه گذاشت

شهیدی که صدام برای سرش جایزه گذاشت

فومن- رشادت‌ها و توانایی‌های سردار شهید «مجید مرآت حقی» در زمان جنگ به گوش نیروهای بعثی رسید تا جائی که صدام برای سرش جایزه تعیین کرد.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - عرفان منصوریان: استقلال طلبی و آزادی خواهی آن هم با تشکیل یک نظام مردم سالار دینی هرگز مورد قبول استکبار جهانی و سلب کنندگان ذاتی عزت و آزادی مردم جهان نبود.

پیروزی انقلاب اسلامی و نوپا بودن آن سبب شد تا ایادی استکبار با پشتیبانی از صدام و رژیم بعث عراق، برای شکست این انقلاب الهی و مردمی وارد صحنه شوند. اما هیچ تحلیل گر و کارشناسی در خارج از مرزهای این کشور، قدرت ایمان و تعهد و ولایتمداری جوانان و مردم ایران اسلامی را حساب نکرده بود تا رزمندگان سپاه اسلام به جهانیان ثابت کردند که فقط ابزارهای مادی تعیین کننده نیست.

جوانان انقلابی فومن که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ندای حق طلبانه امام خمینی (ره) را لبیک گفته بوده و برای پیروزی انقلاب اسلامی جانفشانی کرده بودند، با تجدید پیمانی دیگر این بار برای حفظ انقلاب اسلامی و خاک ایران عزیز به جبهه‌های جنگ حق علیه باطل شتافتند که سردار شهید «مجید مرآت حقی» یکی از آن جوانان برومند و سلحشور بود.

مردان بزرگی در هشت سال دفاع مقدس در برابر دشمن متجاوز ایستادگی کردند و اجازه عرض اندام به دشمن ندادند. دفاع مقدس سبب شد تا مردم قهرمانان واقعی خود را بشناسند آنهایی که بدون کوچک‌ترین هراسی، بزرگترین حماسه‌ها را خلق کردند.

بر همین اساس به سراغ برادر شهید «مجید مرآت حقی» فرمانده دلاور جبهه‌های جنگ رفته‌ایم و با وی به گفتگو نشسته‌ایم که در ذیل می‌خوانید:

شهیدی که صدام برای سرش جایزه گذاشت

حجت مرآت حقی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس با بیان اینکه مجید قبل از انقلاب وارد مبارزات انقلابی شده بود، اظهار کرد: مجید و ده‌ها نفر دیگر از جوانان انقلابی فومن قبل از انقلاب نیز توسط نیروهای رژیم شاه به دلیل فعالیت‌های سیاسی و انقلابی دستگیر و زندانی و شکنجه شده بودند.

شهید شاگرد ممتاز مدرسه بود

مرآت حقی با اشاره به اینکه شهید مرآت با ایمان به حقانیت راه امام خمینی (ره) هرگز از هیچ تهدید و شکنجه و مبارزه‌ای نترسید، ادامه داد: شهید مرآت در دوران نوجوانی یک جوان متدین و در دوران تحصیل یک دانش آموز پرتلاش و شاگرد ممتاز بود که با آغاز مبارزات انقلابی و دفاع از خاک کشور، خاکریز های مبارزه را به میز درس و تحصیل ترجیح داد.

برادر سردار شهید مرآت با تاکید بر اینکه بعد از انقلاب شهید مرآت وارد بسیج شد و پس از حمله صدام و رژیم بعثی به ایران با لبیک به ندای امام خمینی (ره) به جبهه رفت، افزود: در یکی از عملیات‌ها از ناحیه شکم و با اصابت گلوله زخمی شده بود که برخلاف نظر پزشکان هرگز دوست نداشت در بیمارستان بماند و دفاع در جبهه‌ها را ترک کند جز در خاکریزهای دفاع از کشور در جای دیگری آرام و قرار نداشت.

وی با اشاره به اینکه از خبر شهادت مجید یک ماه گذشته بود و مادرمان باید به حج مشرف می‌شد که با شنیدن خبر شهادت فرزندش قصد انصراف از سفر زیارتی را داشت، تصریح کرد: مسئول کاروان به مادرم قول دادند که برای شهید مرآت در مکه مراسم می‌گیریم که همینطور هم شد و مراسم چهلم شهید مرآت را مسئولان کاروان و حجاج دیگر در مکه برگزار کردند.

خسته نباشی ای پا خدا قوت ای پا

وی با بیان اینکه دادن خبر شهادت مجید به مادر و خانواده خیلی سخت بود و مادر بعد شنیدن خبر شهادت فقط می‌خواست که پیکر مجید را ببیند اما هرگز از شهادت شهید مجید خم به ابروی خود نیاورد، افزود: مادرمان بعد از دیدن پیکر مجید پایش را بوسید و با خود زمزمه می‌کرد آفرین و احسنت بر مجید، خسته نباشی ای پا خدا قوت ای پا که این قدر سختی را تحمل کردی و من به عنوان مادر شهید از تو ممنونم.

برادر سردار شهید مرآت با اشاره به اینکه مجید با مادرمان رابطه عاطفی بالایی داشته و مادرمان نیز علاقه بسیاری به وی داشت، اضافه کرد: مجید برادر خوبی برای خواهر و برادرانش و فرزندی پر افتخار برای پدر و مادرمان بود.

مرآت با یادآوری اینکه شهید مرآت مدت زیادی در منطقه غرب و کردستان به عنوان فرمانده جندالله در مریوان و بسیاری از محورهای منطقه کردستان و جبهه‌های دفاع حضور شجاعانه داشت، ادامه داد: شهید مرآت و همرزمانش توانسته بودند موجب آزاد سازی قسمت‌هایی از مناطق اشغال شده توسط رژیم بعثی و گروهک‌های تروریستی و جدایی طلب غرب کشور شوند.

برادر سردار شهید مرآت با بیان اینکه با توجه به توانایی‌های مجید در سال ۱۳۶۴ فرماندهی محور دیزلی مریوان را به وی سپردند، ادامه داد: رشادت‌ها و توانایی‌های شهید مرآت به گوش فرماندهان بعثی رسیده بود و صدام برای سرش جایزه گذاشته بود.

شهیدی که صدام برای سرش جایزه گذاشت

مجید انس بالایی با قرآن داشت

وی با یادآوری اینکه شهید مرآت در سال ۶۵ در کنار سردار شهید حجت مرآت به گردان حضرت ابوالفضل العباس (ع) در منطقه جنوب پیوست، افزود: شهید مرآت در قالب گردان حضرت ابوالفضل (ع) در عملیات کربلای ۵ در منطقه «شلمچه» رشادت‌های زیادی را از خود نشان داد و بعد از شهادت شهید حجت نظری فرمانده گردان حضرت ابوالفضل (ع) شد.

حجت مرآت با تاکید بر اینکه مجید در عملیات نصر ۴ و در منطقه ماووت عراق شرکت کرد و ۶ تیرماه سال ۶۶ به درجه رفیع شهادت نائل آمد، اظهار داشت: شهید مرآت انس بالایی با قرآن داشت و برای جلب رضایت خداوند از هیچ اقدامی کوتاهی نمی‌کرد.

وی با بیان اینکه شهید مرآت در جبهه‌های غرب کشور فتوحات و افتخارات زیادی داشت، اضافه کرد: فرماندهی شهید مرآت همبستگی در گردان رزمندگان را مستحکم کرده بود.

کد خبر 5895537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha