۵ مهر ۱۴۰۲، ۱۱:۵۳

در نشست هیات عالی شورای وحدت؛

باهنر: ما نمی‌گوییم مشارکت تا حدی باشد که ما پیروز شویم

باهنر: ما نمی‌گوییم مشارکت تا حدی باشد که ما پیروز شویم

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه مشارکت در این دوره اهمیت بسیار دارد، گفت: ما نمی‌گوییم مشارکت تا حدی باشد که ما پیروز شویم.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست هیئت عالی شورای وحدت سه‌شنبه مورخ ۴ مهر ۱۴۰۲ در حسینیه سیدالشهدا (محل دفتر مرکزی شورای وحدت) برگزار شد. در این نشست که با حضور اعضای هیئت عالی برگزار شد بر اهمیت مشارکت بالا و حداکثری همگام با اقناع عمومی و توجه به مطالبات جامعه به عنوان مهمترین مؤلفه‌های مشارکت بالا در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تاکید شد.

حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی در ابتدای این نشست با تمجید از عملکرد موفق نهادها و دستگاه‌های گوناگون امنیتی، انتظامی و فرهنگی - رسانه‌ای که توانستند توطئه رسانه‌های بیگانه و عوامل دشمن در سو استفاده از سالگرد حوادث سال گذشته را خنثی کنند، افزود: با یک اقدام پیشدستانه و کنترل دقیق زمینه‌های اغتشاش آفرین، هزینه‌ای بر مردم و نظام تحمیل نشد.

پورمحمدی در ادامه با اشاره به پیشنهاد برخی اعضای هیئت عالی مبنی بر ارتباط گیری با شورای نگهبان در آستانه اعلام صلاحیت‌ها و نامه نگاری با این شورا گفت: نفس نامه نگاری و مکاتبه با اعضای شورای نگهبان اعم از فقهای محترم و حقوقدانان مفید است و به هر روی می‌خواهیم مشارکت در این دوره بالاتر از دوره قبل باشد و این را در شرایط کنونی یک توفیق بزرگ برای نظام می‌دانیم. برای این دغدغه، لازم است شورای نگهبان با وسعت نظر بیشتری در بحث تأیید صلاحیت‌ها ورود کند.

وی با تاکید بر نقش همه دستگاه‌ها و نهادها و سایر مؤلفه‌های تأثیرگذار بر مشارکت بالای مردم در انتخابات افزود: همه باید بدانیم تنها راه صلاح و سداد و مسیر نجات جامعه و عبور از شرایط سخت و بحرانی کنونی تنها از طریق صندوق رأی حاصل می‌شود. برای این مسئله دولت و وزارت کشور باید از یک سو صحنه رقابت و سلامت انتخابات را تضمین کنند و از سوی دیگر شورای نگهبان نیز با لحاظ جمیع شرایط اقدام نماید.

در این نشست همچنین سید شهاب الدین صدر، با اشاره به مؤلفه‌های مشارکت در انتخابات گفت: ما هم موافق وسعت نظر شورای نگهبان هستیم اما آیا فقط با تأیید صلاحیت همه کاندیداها مشارکت بالا محقق می‌شود؟ این خود تنها یک شاخص در کنار سایر شاخص‌ها و مولفه‌هاست و مسائلی چون بهبود شرایط معیشتی مردم، گشایش‌های اقتصادی، کاهش تورم، آرامش روانی، مناسبات بین المللی و مواردی از این دست همه و همه بر فضای انتخابات و مشارکت تأثیرگذار هستند.

محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین نیز در این نشست با اشاره به لزوم یک کار ساختاری و تشکیلاتی در آستانه انتخابات گفت: باید برای بحث تأیید صلاحیت‌ها از شورای نگهبان بخواهیم به مسائل جامعه و معادلات بین‌المللی توجه بیشتری داشته باشد و این همان مطالبه مقام معظم رهبری است. مشارکت در این دوره اهمیت بسیار دارد و همه باید به وظیفه ذاتی خود در قبال این موضوع مهم توجه داشته باشند. ما نمی‌گوییم مشارکت تا حدی باشد که ما پیروز شویم ما می‌گوئیم مشارکت و اساساً انتخابات به همان مفهومی باشد که رهبری می‌گویند؛ یعنی با مشارکت بالا، رقابتی و همراه با سلامت.

کد خبر 5896633

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha