پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ مهر ۱۴۰۲، ۱۳:۴۴

مخبر در بازدید از نمایشگاه دارو و صنایع وابسته:

دستاوردهای شرکت‌های دارویی داخلی قابل تحسین است

دستاوردهای شرکت‌های دارویی داخلی قابل تحسین است

معاون اول رئیس‌جمهور از هشتمین نمایشگاه بین‌المللی دارو و صنایع وابسته در مصلای امام خمینی (ره) تهران بازدید و تاکید کرد: دستاوردهای شرکت‌های دارویی داخلی قابل تحسین است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور پیش از ظهر امروز (پنجشنبه ۶ مهر ۱۴۰۲) با حضور در مصلای امام خمینی (ره) تهران، با همراهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از هشتمین نمایشگاه بین‌المللی دارو و صنایع وابسته و از بخش‌های مختلف این نمایشگاه که با مشارکت گسترده شرکت‌های داروسازی داخلی و خارجی، انجمن‌ها و سندیکاها برگزار شده است، بازدید کرد و از نزدیک در جریان آخرین تحولات صنعت داروسازی و دستاوردها و نوآوری‌های دارویی قرار گرفت.

معاون اول رئیس جمهور همچنین در جریان این بازدید، با غرفه داران و نمایندگان شرکت‌های دارویی گفتگو کرد و از مهمترین دغدغه‌ها و نیازهای آنان مطلع شد.

وی در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگاران دستاوردهای شرکت‌های ایرانی در زمینه تولید دارو را قابل تحسین خواند و از حمایت‌های دولت برای کاهش کمبودهای دارویی در کشور خبر داد.

مخبر با تاکید بر اهمیت عدم وابستگی کشور به خارج در زمینه تأمین دارو، خاطرنشان ساخت: هم اکنون زیرساخت‌های لازم برای توسعه صنعت دارو و همچنین دانش فنی کافی برای رقابت در عرصه‌های بین المللی موجود است و با هم افزایی فعالیت‌ها و رفع برخی از چالش‌ها می‌توان جهش قابل توجه‌ای در این صنعت راهبردی ایجاد کرد.

وی تلاش برای کاهش قیمت تمام شده و کنترل قیمت در بازار را یک موضوع اساسی خواند و از شرکت‌های دارویی خواست با افزایش بهره‌وری و ارتقای تکنولوژی علاوه بر تأمین داروهای حیاتی به کنترل هزینه‌ها برای بیماران نیز توجه داشته باشند.

کد خبر 5897690

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha