پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ مهر ۱۴۰۲، ۱۲:۱۵

رئیس جهاد کشاورزی لرستان خبر داد؛

رکورد برداشت ۵۳۰ هزار تن گندم در لرستان

رکورد برداشت ۵۳۰ هزار تن گندم در لرستان

خرم‌آباد - رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از رکورد برداشت ۵۳۰ هزار تن گندم در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عماد شاهرخی امروز دوشنبه در جشن بزرگ میلاد باسعادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت، اظهار داشت: پیامبر (ص) فرمودند اخلاق را در میان شما احیا کنم.

وی ادامه داد: این موضوع، نکته مهمی برای دولتمردان است تا اخلاق را در سرلوحه کار قرار دهند، اخلاق با مردم، اخلاق کاری، اخلاق با ارباب‌رجوع و… را موردتوجه قرار دهند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، عنوان کرد: همه مفسرین، خدمت به مردم و مهربانی با مردم را بیان می‌کنند؛ لذا در جهاد کشاورزی باید قدردان باشیم که با کسانی در ارتباط هستیم که خالص‌ترین و زحمت‌کش‌ترین بندگان خداوند هستند.

شاهرخی، عنوان کرد: با تلاش نیروهای ستاد، شهرستان، مراکز خدمات جهاد کشاورزی و… در ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۱ توانستیم در بین ۵۴ دستگاه اجرایی؛ در بین دستگاه‌های تولیدی و خدماتی رتبه اول را کسب کنیم.

وی عنوان کرد: در سال زراعی قبل در کشت دانه‌های روغنی نسبت به سال قبل بیش از ۳ و نیم برابر کاشت داشته‌ایم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، افزود: با معاونت تولیدات گیاهی، مدیران و مراکز و… برنامه‌ریزی دقیق و منسجمی برای سال زراعی صورت‌گرفته است که بتوانیم این میزان را نیز افزایش دهیم.

شاهرخی، عنوان کرد: در تولید گندم نیز رکوردی در تاریخ کشاورزی لرستان شکسته شد به‌گونه‌ای که بیش از ۵۳۰ هزار تن گندم از سطح استان برداشت شده است که از این میزان، ۵۱۰ هزار تن به سیلوهای شرکت غله تحویل داده شد و ۲۰ تن نیز گندم بذری داشته‌ایم.

وی تصریح کرد: در حوزه امور اراضی، رفع تداخلات، آبیاری تحت‌فشار و… نیز رتبه‌های خوبی کسب شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در بخش دیگری از سخنان خود به تأکیدات وزیر جهاد در مورد افزایش تولید، گریزی زد و گفت: لازم است در استان توان بر روی تولید و ارتقا آن قدم برداریم.

شاهرخی، افزود: جهاد کشاورزی، ظرفیت نیروی انسانی قوی، علمی، همدل و… دارد و می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد تا از لحاظ امنیت و اقتدار غذایی به استقلال و خودکفایی دست پیدا کنیم.

کد خبر 5900958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha