به گزارش خبرنگار مهر، سید احسان خاندوزی عصر سه شنبه در دیدار آیت الله سعیدی امام جمعه قم اظهار داشت: یکی از اقدامات صورت گرفته در دولت سیزدهم پایان استقراض دولت از بانک مرکزی بود که این بند ناف بواسطه برقراری انضباط مالی در حسابهای بخشهای مختلف دولتی قطع شد.
وزیر اقتصاد امور دارایی داشت: بسیاری از داراییهای دولت سالها بدون استفاده بوده که این داراییها شناسایی شده و درآمدهای ناشی از اجزای آن نیز برای پروژههای نیمه تمام در مناطق مختلف کشور استفاده خواهد شد که اجرای این طرح تاکنون با موفقیت همراه بوده است.
وی با بیان اینکه بر موضوع فرارهای مالیاتی در این دوره متمرکز شدیم ابراز داشت: گروههای بسیاری بودند که مالیات پرداخت نمیکردند که این گروهها شناسایی شد و از سال ۱۴۰۰ آمار مودیان مالیاتی دو برابر شد و این اقدام در راستای برقراری عدالت اجتماعی و رفع تبعیض مؤثر بوده است.
خاندوزی عنوان داشت: راه اندازی درگاه صدور مجوزهای کسب و کار در راستای انجام فعالیت اقتصادی افراد مؤثر بوده که تلاش میشود در کمترین زمان ممکن تولیدکنندگان بتوانند مقدمات انجام اقدامات خود را پیش ببرند و با این اقدام مقاومت دستگاهها برای صدور مجوز شکسته شد.
وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت: تلاش کردیم تا بیمه تکافل در کشور گسترده و فراگیر شود و تیمی برای این امر مأموریت یافتند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بانک قرض الحسنه مهر ایران، بانکی دولتی است که در زمینه ارائه تسهیلات قرض الحسنه فعالیت میکند و در این دوره تسهیلات قرض الحسنه پرداختی از سوی این بانک از ۶۰ هزار میلیارد تومان به ۱۶۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافت.
خاندوزی با بیان اینکه مشکلی که برای مردم از بابت اقاله املاک تملیکی بانکها پدید میآمد نیز برطرف شده است بیان داشت: در گذشته بانکها ملک افرادی که قسطهای خود را پرداخت نمیکردند را تملک میکردند که مصوب شد در صورتی که فرد بدهی خود را تسویه کند ملک از سوی بانک به صاحب آن باز گرداننده شود.
نظر شما