به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد آقامیری ظهر چهارشنبه در همایش هفته گردشگری در سالن همایشهای بین المللی شهرداری قم اظهار داشت: ورودیهای قم ایرادهای زیادی دارد و از این رو اخیراً جلسهای با سازمان راهداری کشور داشتیم و اعتبار خوبی برای ساماندهی این ورودیها در نظر گرفته شده است.
استاندار قم بیان کرد: وظایفی در حوزه صنعت گردشگری وجود دارد که نیازمند سرمایه گذاری است و هر چه در این صنعت هزینه کنیم بهرههای مادی و معنوی بیشتری نصیب ما خواهد شد.
وی افزود: اگر گردشگری در نگاه تفریح و تفرج باشد پنجره کوچکی است و پنجره بزرگتر و در حقیقت دروازهای بزرگتر به گردشگری شامل انتقال و صدور فرهنگها است و باید از طرق گردشگری فرهنگ را به کشورهای دیگر منتقل کنیم.
استاندار قم عنوان کرد: توجه به المانها و نمادها در کشورهای مختلف بسیار مهم است و موضوع وطن پرستی در بسیاری کشورها با نمادی در میادین اصلی شهر مورد توجه قرار گرفته است و باید عنوان کرد که زمانی که ما یک واقعه فرهنگی را میبینیم پشت آن دنیایی از فرهنگ خوابیده است.
وی افزود: نباید نگاه لحظهای به وقایع داشته باشیم و هر نماد و المان فرهنگی یا مذهبی بسیار مهم است تا بتوانیم فرهنگ و تفکر خود را به گردشگران انتقال دهیم.
با تکیه بر گردشگری مکتب اسلامی خود را به دنیا معرفی کنیم
وی با تاکید بر اینکه با تکیه بر گردشگری باید دین اسلام و مکتب اسلامی خود را به دنیا معرفی کنیم گفت: در قم همجوار آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) هستیم و مسجد مقدس جمکران که در دنیا بی نظیر است، حوزهها و مدارس علمیه و جامعه المصطفی را داریم که باید از اینها در توسعه گردشگری استفاده کنیم.
وی افزود: در دوره جدید مدیریتی استان نگاه مثبتی نسبت به توسعه گردشگری وجود دارد و بهدنبال این هستیم این صنعت مهم را در استان گسترش دهیم.
آقامیری با اشاره به اینکه در استان قم ۲۵۰ هزار نفر از اتباع خارجی داریم را داریم عنوان کرد: در گردشگری و توسعه نمادهای مذهبی و فرهنگی باید کاری کنیم که توسط همین اتباع خارجی که در شهر ما وجود دارد فرهنگ خود و انقلاب خود را به جهان معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه در حوزه گردشگری زیارتی و مذهبی در کشور کم کار شده است گفت: جای تبادل افکار مذهبی در قم است و اتباعی که از ۱۲۰ کشور در قم وجود دارند بهترین فرصت است که از طریق توجه به صنعت گردشگری فرهنگ و مذهب ما را گسترش دهند.
استاندار قم تاکید کرد: امروز باید به این نکته آگاه باشیم که صنعت گردشگری به کجا میرود و گردشگری کشاورزی در ایران خیلی پا نگرفته است و به جهاد کشاورزی استان مأموریت میدهیم که در حوزه گردشگری کشاورزی به میراث فرهنگی برنامه بدهند.
نظر شما