پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ مهر ۱۴۰۲، ۱۳:۴۷

استاندار کرمانشاه:

راه آهن اسلام آبادغرب از طریق بورس تامین مالی می‌شود

راه آهن اسلام آبادغرب از طریق بورس تامین مالی می‌شود

کرمانشاه- استاندار کرمانشاه با اشاره به توقف پروژه راه آهن کرمانشاه به دلیل کمبود اعتبارات، گفت: راه آهن اسلام آبادغرب از طریق بورس تامین مالی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد طیب صحرایی ظهر پنجشنبه در جلسه با معتمدین، متنفذین، اقوام و مذاهب اسلام آبادغرب اظهار کرد: راه آهن اسلام آبادغرب طی سال‌های گذشته در رکود قرار داشت که در تلاش هستیم تا از طریق بورس هزینه‌های این پروژه را تأمین کنیم و به موازات این کار با نهادهای دیگر وارد گفتگو شدیم و امیدواریم این سرمایه‌گذاری کلان که مزایای خوبی دارد مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: ۸۶۱ روستا در استان با مشکل آبی روبرو هستند که در طول سه سال مشکلات آنها رفع می‌شود و به موازات آن تأمین آب از سد آزادی برای اسلام آبادغرب در دستور کار است.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: بازارچه هنرمندان اسلام آباد غرب از دیگر دغدغه‌هایی است که مسئولین مربوطه باید در اسرع وقت مشکلات آن را رفع کنند و مکان این بازارچه یک منطقه خیلی مطلوب برای اسلام آبادغرب است.

وی گفت: اولویت دانشگاه‌های کرمانشاه باید پذیرش دانشجو در حوزه‌هایی باشد که وجود نیروی متخصص آن‌ها در استان اولویت دارد و این موضوع در حال پیگیری است.

صحرایی بیان کرد: در استان کرمانشاه طرح‌های نیمه کاره مسکن فراوانی وجود دارد که قرار است طرح‌های نیمه کاره مسکن ساماندهی شوند و تأمین سوخت کشاورزان و تراکتورداران هم در دستور کار است و توزیع آن ساماندهی می‌شود.

کد خبر 5909782

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha