به گزارش خبرنگار مهر، ویژه برنامه «شرافت قلم» در حمایت از مردم مظلوم غزه با حضور شاعران برتر کشوری از جمله عباس شاهزیدی، سید وحید سمنانی، سیده فرشته حسینی، زینب احمدی، میلاد حبیبی، احمدرضا خان احمد، حسین یاوری و … با اجرای فضه سادات حسینی شامگاه جمعه در گذر فرهنگی چهارباغ برگزار شد.
علی عطریان، رئیس اداره هنری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان در این برنامه گفت: اتفاق پیش آمده در غزه مسئله جهانی است از این رو ما باید در ایران، آثار خود را از زبان مردم غزه بیان کنیم.
علی عطریان اظهار داشت: یکی از وظایف ما نسبت به مسئله پیش آمده در غزه و کودک کشی چند روز اخیر که هنوز هم ادامه دارد این است که از زبان هنر به ویژه با شعر و ادبیات حماسی به این موضوع بپردازیم.
وی ادامه داد: همکاران ما در مرکز آفرینشهای ادبی قلمستان (دفتر تخصصی ادبیات و زبان فارسی)، عکسالعمل هنری خود نسبت به این مسئله را با برگزاری برنامه شرافت قلم در گذر فرهنگی چهارباغ نشان دادند.
عطریان افزود: شعر مانند ابزاری دقیق، نافذ و تأثیر گذار عمل میکند چراکه وقتی شعری را به ویژه با طبع ایرانی و به زبان فارسی میشنویم تأثیر آن بر دل فارسی زبانها بیشتر است.
وی عنوان کرد: اتفاق پیش آمده در غزه مسئله جهانی است از این رو ما باید در ایران، آثار خود از زبان مردم غزه بیان کنیم.
در ادامه حامد نظری، رئیس هماهنگی امور مناطق شهرداری اصفهان با بیان اینکه ویژه برنامه شرافت قلم به همت شاعران آئینی در زمان مناسبی رقم خورد، اظهار کرد: برنامه شرافت قلم به منظور حمایت از مردم مظلوم غزه برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه در این برنامه شعرا و ادبا دین خود را نسبت به ظلم حاکم بر مردم فلسطین ادا کردند، افزود: این نوع برنامهها کمک میکند تا شعله نفرت و انزجار از صهیونیسم جهانی و رژیم کودککش فلسطین خاموش نشود و شور و مقامت در دل همه مردم آزادی خواه جریان داشته باشد.
نظری تصریح کرد: هر پیامی که در قالب و ابزار هنر شکل بگیرد میتوانند تأثیر گذاری خوبی داشته باشد.
امید احمدی مدیر اجرایی برنامه «شرافت قلم» نیز در ادامه خاطرنشان کرد: این برنامه در قالب شب شعر و به منظور حمایت از مردم مظلوم غزه و نمایش همبستگی آنها با یکدیگر با حضور شاعران برتر کشوری از شهرهای تهران، قم و اصفهان برنامه ریزی و آخرین جمعه مهرماه در گذر فرهنگی چهارباغ میزبان شهروندان برگزار شد.
همچنین مهدی نظارتیزاده از جمله شاعران حاضر در این برنامه اظهار داشت: شعر مادر هنر است و زبان آن زبان مورد استفاده روزمره مردم است؛ از این رو برگزاری برنامههای عمومی برای تمامی اقشار میتواند اثرگذاری خوبی بر جامعه داشته باشد.
در ادامه محمد حسین صفاریان گفت: برنامه «شرافت قلم» یک نوع حمایت از مردم فلسطین و غزه در برابر سکوت حاکم بر جامعه جهانی است.
وی افزود: حمایت از مردم فلسطین و سایر مظلومان دنیا میتواند در قالب راهپیمایی باشد و هم به صورت چنین برنامههایی ابراز و نشان داده شود.
زینب احمدی از دیگران شاعران برنامه با اشاره به اینکه برای حمایت از مردم مظلوم همه باید با هر هنری که دارند به میدان بیایند و تلاش کنند، گفت: با دیدن صحنههای دلخراش فلسطین، همدردی خود با مردم غزه را در قالب شعر غزلی بیان کردم.
وی بیان کرد: اجرای این نوع برنامهها در دل گذرگاه مردم تأثیر خوبی را بر اذهان عمومی خواهد گذاشت و موجب حفظ تاریخ و ارزشها میشود.
در ادامه سید وحید سمنانی تصریح کرد: هر چقدر شعر در بین مردم حضور داشته باشد، کلمات آن تأثیر بسزایی بر جان و روح افراد خواهد گذاشت.
وی تصریح کرد: با اجرای چنین برنامههایی مردم پی میبرند که ادبیات، شعر و شاعران زنده هستند و نفس میکشند چرا که شعر به عنوان مهمترین رسانه، همواره توسعه دهنده و منعکس کننده پیام در جامعه است.
سمنانی خاطرنشان کرد: انعکاس چیزی که در دنیای بیرون اتفاق میافتد بر ناخودآگاه و ضمیر جان شاعر تأثیر میگذارد و موجب خلق آثار ماندگار میشود.
نظر شما