۱ آبان ۱۴۰۲، ۱۱:۰۶

رییس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری مطرح کرد؛

ضرورت تعامل مسئولین چهارمحال و بختیاری با جامعه شورایی

ضرورت تعامل مسئولین چهارمحال و بختیاری با جامعه شورایی

شهرکرد_ رییس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به اهمیت وظایف شوراها لازم است مسئولین چهارمحال و بختیاری با جامعه شورایی تعامل بیشتری داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن میری صبح دوشنبه در جلسه نشست با استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: حوزه‌های مختلف اقتصادی، عمرانی، فرهنگی و هرآنچه برای زندگی مردم لازم است با حوزه مأموریتی اعضای شورای شهر و روستا گره خورده است.

وی افزود: اگر اعضای شورا در محل مأموریت خود مسائل را با نگاه عالمانه شناسایی و به مسئولین اعلام و از آن طرف مسئولین همراهی و همکاری کنند، قطع به یقین مشکلات قابل حل خواهد بود.

میری با اشاره به اهمیت وظایف شوراها و لزوم تعامل مسئولین با جامعه شورایی، اظهار داشت: مردم ولایتمدار، حماسه آفرین و نجیب استان چهارمحال و بختیاری شایسته بهترین و بیشترین خدمات هستند.

وی با اشاره به مشکلات عمده شوراهای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری و سایر شوراهای فرادست استان، افزود: اگر محل مناسب برای احداث ساختمان شورای اسلامی استان تأمین شود، اعتبار لازم برای ساخت این ساختمان با همکاری شورای عالی استان‌ها از طریق مسئولین کشوری پیگیری خواهد شد.

میری همچنین از تعامل ارزنده حوزه عمرانی استانداری با مجموعه شوراها قدردانی کرده و در جهت طرح مطالبات حوزه مدیریت شهری و روستایی و بررسی مسائل و مشکلات این حوزه خواستار نشست‌های تخصصی مشترک رؤسای شوراهای اسلامی پایه و فرادست استان با استاندار شد.

تملک زمین‌های سد خرسان ۳ موضوعی بسیار مهم است

عطاالله حسین پور نماینده شهرستان لردگان در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در ادامه این جلسه تصریح کرد: تملک زمین‌های سد خرسان ۳ موضوعی بسیار مهم برای بخش رودشت و شهرستان لردگان شده به این دلیل که پروژه سد خرسان سه در شهرستان لردگان شروع شده ولی هنوز وضعیت تملک اراضی مشخص نیست و این موضوع مشکل ساز می‌باشد.

وی افزود: آبرسانی از روستای آتشگاه به ۵۳ روستای شهرستان لردگان و گازرسانی به این روستاها باید تعیین تکلیف شود چراکه مجوز کمیسیون حفاری برای آنها صادر نشده است.

حسین پور گفت: موضوع برگشت خوردن اعتبار دانشگاه آزاد لردگان باید رسیدگی شود.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه اجرای پروژه سد خرسان ۳ مردم منطقه را درگیر کرده آیا با اجرای سد خرسان ۳ مسئولین تعهداتی را در قبال مردم منطقه خواهد داشت؟ آیا امورات عام المنفعه از جمله دو بانده شدن جاده لردگان تا سد خرسان ۳ پیش بینی شده؟ آیا از محل درآمدهای پتروشیمی لردگان بدلیل آلایندگی‌های فراوان اقداماتی برای منطقه انجام گردیده است؟

مشکلات عدیده ای در زمینه صادرات بادام در شهرستان سامان وجود دارد

غلامرضا چهلگردی نماینده شهرستان سامان در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در ادامه این نشست تصریح کرد: مطالبه اصلی شهرستان سامان صدور حکم انتصاب فرماندار شهرستان سامان می‌باشد که مدت طولانی است حکم فرماندار فعلی بصورت سرپرست می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه برخی مسئولین شهرستانی کم کاری می‌کنند و نتیجه آن پای دولت نوشته می‌شود، گفت: کم کاری مدیران راهداری در شهرستان سامان طی دو ماه شهریور و مهر ۱۴۰۲ منجر شده تا ۱۴ کشته در فاصله ۱۴ کیلومتری جاده سامان – تیران و بیش از ۲۰ نفر مصدوم بجای بماند و تعریض و نصب نیوجرسی در این جاده از ضروریات است.

چهلگردی یادآور شد: در محور سامان- قراقوش با وجود اینکه سالانه میلیون‌ها تردد صورت می‌گیرد ولی سال هاست چشم انتظار دریافت اعتبار برای زیرسازی و آسفالت می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه سامان قطب گردشگری استان است، تاکید کرد: از ابتدای حضور مدیر کل جدید میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان جلسات هم اندیشی با شورای سامان برگزار گردیده و ۱۲ مصوبه اخذ شده ولی تاکنون هیچکدام اجرایی نشده‌اند از جمله برای ریزش پایه پل تاریخی زمان خان اقدام عملی تاکنون انجام نشده است.

چهلگردی خاطرنشان کرد: مشکلات عدیده ای در زمینه صادرات بادام از جمله قیمت گذاری وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه قطع برق در شهرستان سامان طی سال جاری خسارت زیادی به کشاورزان وارد نموده، افزود: سال گذشته بادام ۸۰ دانه ۱۰۰ گرم مغز و امسال بادام ۱۲۰ دانه ۱۰۰ گرم مغز برداشت شده که برای این ۴۰ درصد افت کیفیت و قیمت باید تدابیر ویژه اندیشیده شود.

محمد قنیری نماینده شهرستان فلارد در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در ادامه این جلسه تصریح کرد: لوله سراسری گاز که از شهرستان فلارد عبور کرده، مردم برخی روستاهای این شهرستان را با مشکل ساخت و ساز مسکن مواجه کرده است چراکه این روستاها در حریم ۲۵۰ متری قرار گرفته و از طرفی همجوار زمین کشاورزی و از طرف دیگر با لوله گاز محاصره شده‌اند.

وی با اشاره به مشکل اشتغال در شهرستان فلارد گفت: در پتروشیمی لردگان اکثراً نیروهای غیر بومی مشغول کارند که این صنعت برای شهرستان فلارد ثمره‌ای جز آلودگی، بیکاری جوانان بومی و گرانی مسکن و زمین را بدنبال نداشته است.

قنبری خاطرنشان کرد: مشکل جاده گوشکی - فلارد به پل قرح را مطرح کرد که معاون عمرانی استانداری اعلام کرد پیمانکار همین روزها شروع به کار می‌کند.

وی موضوع تسطیح تپه نورالشهدا فلارد را پیگیری و قول همکاری جهت انجام عملیات اجرایی را اخذ کرد.

شهرستان اردل محروم است

حمید جهانگیری نماینده شهرستان اردل در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به محرومیت‌های زیاد شهرستان اردل در بخش‌های مختلف، تصریح کرد: پیشرفت پروژه جاده گورمیزه به کندی انجام میشودوجاده اردل- روگر شرایط نامناسبی دارد و باید جهت تردد آسان و جلوگیری از تعدد تصادفات در این محورها، جاده جایگزین ایجاد شود.

وی افزود: برخی طرح‌های کشاورزی شهرستان اردل با وجود تخصیص آب منتظر تأمین برق هستند از جمله طرح ۱۰۰۰ هکتاری کاج و طرح کشاورزی سرچاه که نیازمند ۳۰۰۰ مگاوات برق هستند تا مشکل کشاورزان مرتفع شود.

شهرستان بروجن صنعتی ترین شهرستان در چهارمحال و بختیاری

عبدالله صفیان نماینده شهرستان بروجن در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در ادامه این جلسه تصریح کرد: شهرستان بروجن صنعتی ترین و خشک‌ترین شهرستان در استان چهارمحال و بختیاری است و مشکلات زیادی دارد.

وی افزود: سرریز صنایع استان‌های مجاور بدلیل ارزان بودن زمین و بالا بودن آلاینده‌ها به شهرستان بروجن آورده می‌شوند که بعضاَ بدون مجوز فعالیت می‌کنند و آلایندگی محیط زیستی در نظر گرفته نمی‌شود.

صفیان گفت: برخی صنایع از جمله پتروشیمی بروجن همزمان با پتروشیمی لردگان و گچساران کلنگ زنی شده ولی این پروژه در بروجن فقط تا مرحله دیوار کشی پیش رفته است.

وی خاطر نشان کرد: پروژه انتقال آب بن بروجن اسمش برای بروجن است اما شهرهای دیگر نیز از آن بهره مند می‌شوند که انتظار می‌رود این پروژه زودتر به ثمر برسد و مردم شهرستان بروجن نیز استفاده کنند.

فرشاد چراغ پور نماینده شهرستان شهرکرد در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در ادامه این جلسه تصریح کرد: در سال‌های اخیر شاهد بحران برف و سیل در استان چهارمحال و بختیاری بودیم که با همت مسئولین مرتفع شد.

وی افزود: با توجه به اقدامات خوبی ک توسط جامعه شورایی با همکاری دولت صورت پذیرفته ضروری است جهاد تبیین انجام شود و ثمره اقدامات به سمع و نظر مردم برسد.

جعفر عسگری حسنوند نماینده شهرستان کوهرنگ در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در ادامه تصریح کرد: اختصاص ماشین‌های راهداری و راهسازی به شهرستان کوهرنگ با توجه به شروع فصل سرما باید در آینده نزدیک صورت پذیرد تا در مواقع بحرانی چشم انتظار کمک‌های استان‌های همجوار نباشیم.

وی افزود: انتظار می‌رود شروع عملیات اجرایی ۵۴ کیلومتر جاده‌های آنتنی بازفت که ۱۵ ساله قرار است انجام شود، سریع‌تر در دستور کار قرار گیرد.

عسگری باتوجه به اینکه شهرستان کوهرنگ دارای سند توسعه می‌باشد، گفت: باید فرماندار کوهرنگ با همکاری شوراهای اسلامی پایه و فرادست شهرستان و با برگزاری جلسات هم اندیشی متعدد اقدامات اجرایی را شروع نماید و از ظرفیت شوراها مغفول نماند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که اگر تلاش‌ها ادامه پیدا کند قطعاً محرومیت از پسوند استان چهارمحال و بختیاری برداشته خواهد شد.

محمدیعقوب باقری نماینده شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در ادامه تصریح کرد: جای تقدیر دارد که با همت مسئولین شهرستانی و استانی پروژه لاینحل در شهرستان خانمیرزا، جاده گوشکی به پیمانکار تحویل گردید.

وی گفت: انتظار داریم طبق دستور وزیر راه و شهرسازی یک قطعه زمین به شورای اسلامی استان اختصاص یابد و شورای عالی استان‌ها نیز اعتبار جهت ساخت را عملیاتی نمایند تا شورای اسلامی استان شناسنامه دار شود.

باقری خاطر نشان کرد: استاندار در راستای بخشنامه ابلاغی به فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها اعلام نماید که نسبت به اختصاص مکان مناسب جهت استقرار دفتر شورا اقدام کنند.

وی تاکید کرد: ۱۰ طرح از ۳۲ طرح پیشنهادی در دستور کار شورای عالی استان‌ها مختص استان چهارمحال و بختیاری است و یکی از طرح‌ها این است آبی که از استان مبدأ به استان‌های همجوار برای مصارف صنعت، کشاورزی، شرب و تولید انتقال داده می‌شود یک درصد از درآمد حاصل از بخش تولید در زمینه صنایع و یا کشاورزی و یا شرب آنها بعنوان حق آبه به استان مبدأ پرداخت گردد تا برای توسعه زیرساخت‌های استان مصرف گردد.

باقری افزود: در چهار حوزه بهداشت، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و وزارت نیرو با هماهنگی شورای عالی استان‌ها جلسات مشترکی برگزار و برای مشکلات مردمی موجود اعتبار خاص اخذ شود.

وی یادآور شد: در بحث آلایندگی طبق مستندات موجود، صنایع مادر در فاصله ۱۰۰ کیلومتری را باید تحت الشعاع قرار داده و حق آلایندگی پرداخت کنند اما این موضوع در استان ما مسکوت مانده و فولاد مبارکه و ذوب آهن باید به شهرهای شهرکرد بن و بروجن و … حق آلایندگی بدهند.

محمود بهارلویی نماینده شهرستان بن در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در ادامه تصریح کرد: استاندار چهارمحال و بختیاری که از سرداران جنگ است تعامل و همکاری خوبی با شوراها داشته است.

وی گفت: بنده بعنوان دبیر اجرایی اتاق کشاورزی استان انتظار دارم حکم فرماندار شهرستان سامان سریع‌تر صادر شود.

کد خبر 5919313

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • موسوی IR ۱۳:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۱
      0 0
      با سلام اشتباهی که در طول چهل سال کشور ما انجام داده همین شوراها و دهیارها هستند مخصوصا در استانهایی که قوم گرایی دارند ما از شوراها و دهیاریهاکه به وسیله قوم گرایی سر کار می ایند متنفرم حق تمام روستاها را میخورند