به گزارش خبرنگار مهر، حسین عسگری در جمع خبرنگاران تأکید کرد: سارقین معمولاً پایبند به اصول اعتقادی و اخلاقی نبوده از این رو حرمت مال دیگران را مدنظر قرار نداده و اقدام به ارتکاب بزه سرقت میکنند، همچنین همواره سارق فردی حسابگر بوده و با استفاده از فرصتها و شرایطی که در رفتارهای بزه دیده و مالباخته میبیند، به فکر ارتکاب بزه سرقت میافتد.
وی ادامه داد: در رصد پروندههای مطروحه ملاحظه میشود که شیوههای ارتکاب سرقت توسط سارقین نیز متفاوتتر شده و یکی از روشهای پلید و شوم آنان سو استفاده از اعتماد افراد بزه دیده است.
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان با بیان اینکه به هر میزان که سارقین در ارتکاب سرقت از شیوههای متعدد استفاده میکنند، اظهار کرد: شهروندان نیز باید ضمن به کارگیری شیوههای فنی و البته متمرکز بر رفتارهای هوشمندانه و زیرکانه مراقبتهای لازم را بیشتر کرده و ضمن ایجاد خلل در ارتکاب جرم سرقت و دشوار ساختن ارتکاب سرقت نسبت به افزایش خطر ارتکاب سرقت نیز اقدام کنند.
عسگری یادآور شد: یکی از اقدامات مؤثر در پیشگیری از سرقت، توجه شهروندان به شگردهای سارقین و اهتمام به تجارب تلخ مالباختگان در وقوع سرقت است.
این مسئول با اشاره به اینکه شهروندان ضمن دقت لازم باید مراقب باشند تا زمینههای وقوع سرقت را کاهش داده و جاذبههایی که موجب طمع سارقین و شکلگیری سرقت خواهد بود را از بین ببرند، افزود: شهروندان باید ضمن توجه کافی به توصیههای پلیس، مراقب شگردهای سارقین باشند.
وی خطاب به شهروندان همدانی گفت: شهروندان و به ویژه بانوان از سوار شدن به خودروهای سواری به ویژه با شیشههای دودی که در پوشش خودروهای مسافرکشی بدون کدشناسایی و نشان معتبر تاکسیرانی، اقدام به جابجایی مسافر میکنند، جداً خودداری کرده و به منظور جابجایی از سوار شدن به خودروهای افراد ناشناس اجتناب کنند.
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان خاطر نشان کرد: شهروندان باید آماج سرقت را، با کاهش جاذبه و برانگیختگی جرم از بین ببرند؛ برای نمونه جابجایی وجه نقد، طلا و جواهر توسط شهروندان، در معرض دید قراردان زیورآلات توسط بانوان، دستبرد به اموال را سهل الوصل و زحمت جرم سرقت را برای سارقین کاهش میدهد.
نظر شما