به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان خواستار آتشبس در نوار غزه شد و از همه درخواست کرد که «به دعاکردن برای وضعیت وحشتناک در اسرائیل و فلسطین ادامه دهند.»
پاپ همچنین خواستار آزادی همه گروگانها و ارسال کمکهای انساندوستانه به غزه شد.
نماینده دائم برزیل در سازمان ملل که کشورش ریاست دورهای شورای امنیت را به عهده دارد امروز یکشنبه اعلام کرد که این شورا فردا دوشنبه نشستی را برای بررسی روند «جنگ اسرائیل و فلسطین» برگزار خواهد کرد.
پس از اینکه رژیم صهیونیستی دیروز شنبه اعلام کرد که عملیات زمینی خود را در غزه گسترش میدهد، نماینده امارات درخواست تشکیل نشست شورای امنیت سازمان ملل را ارائه داد.
مجمع عمومی سازمان ملل پنجشنبه گذشته پیشنویس قطعنامه پیشنهادی غیرالزامآورِ کشورهای عربی در مورد درگیریهای مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی را تصویب کرد و خواستار آتشبس بشردوستانه فوری و توقف خصومتها در غزه شد. این قطعنامه جمعه شب با ۱۲۰ رای موافق در مقابل ۱۴ رای مخالف و ۴۵ رای ممتنع به تصویب رسید. رژیم صهیونیستی و آمریکا به این قطعنامه رای منفی دارند.
دولت آمریکا هفته پیش پس از اینکه به همراه انگلیس و فرانسه دو قطعنامه برزیل و روسیه برای برقراری آتشبس موقت در غزه و تسهیل ارسال کمکهای انساندوستانه را وتو کرد، به اعضای شورای امنیت سازمان ملل پیشنویس قطعنامهای ارائه داد که بیشتر بر ادامه جنگ و حمایت بیشتر از رژیم صهیونیستی تأکید میکرد؛ چین و روسیه این قطعنامه را وتو کردند.
اخیراً وبسایت شبکه خبری «سیبیاس» اعلام کرد نتایج تازهترین نظرسنجیها نشان میدهد که بیش از نیمی از مردم آمریکا مخالف اقدام دولت این کشور برای ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی هستند. نتایج نظرسنجی مشترک شبکه سیبیاس و مرکز افکارسنجی «YouGov» نشان میدهد که اکثریت پاسخدهندگان در این نظرسنجی اعلام کردند که آمریکا «باید کمکهای انساندوستانه به فلسطینیهای حاضر در نوار غزه ارسال کند.»؛ درحالیکه بیشتر آنها (۵۲ درصد) گفتهاند که آمریکا «نباید تسلیحات و تجهیزات نظامی در اختیار اسرائیل قرار دهد.»
همچنین ۵۶ درصد گفتند که با نحوه برخورد بایدن با مناقشه اسرائیل و حماس موافق نیستند. ۴۴ درصد هم اعلام کردند که موافق رویکرد دولت آمریکا در این زمینه هستند.
۲۴ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی معتقدند که «اقدامات و اظهارات» اخیر بایدن «بیش از حد در دفاع از اسرائیل» بوده و در مقابل ۴۴ درصد گفتهاند که دولت بایدن «حمایت مناسبی از اسرائیل» داشته و ۳۲ درصد نیز تصور میکنند که این حمایتها «کافی» بوده است.
جو بایدن، رییسجمهور آمریکا چهارشنبه گذشته و پس از عملیات بزرگ «طوفان الاقصی» مقاومت علیه رژیم صهیونیستی و جنایت رژیم در بیمارستان معمدانی غزه، «برای اعلام حمایت واشنگتن از اسرائیل» به تلآویو سفر کرد. اشرف القدره، سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که در نتیجه بمباران بیمارستان المعمدانی بیش از ۸۰۰ فلسطینی به شهادت رسیدند. منابع رسانهای غیر رسمی اما آمار شهدا را بالای ۱۰۰۰ نفر اعلام کردهاند. اما تا کنون آمار دقیق شهدا و زخمیها اعلام نشده است. از طرفی با توجه به تخریب بالای بیمارستان بسیاری از شهدا زیر آوار هستند و تلاش برای خارج کردن آنها از زیر آوار برجای مانده از بمباران رژیم صهیونیستی ادامه دارد.
رژیم صهیونیستی شامگاه سهشنبه گذشته در جنایت جنگی آشکار بیمارستان معمدانی در غزه که مملو از مجروحان و خانوادههای آنها بود را هدف قرار داد. منابع محلی شمار شهدای این تراژدی هولناک را تا ۱۳۰۰ نفر نیز اعلام کردهاند، آماری که بیشترین تعداد آن از زنان و کودکان هستند.
رئیسجمهور آمریکا در بدو ورود به اراضی اشغالی بدون اشاره به جنایت تازه رژیم صهیونیستی در بیمارستان «معمدانی» خطاب به بنیامین نتانیاهو گفت: من به اسرائیل آمدهام تا مردم اینجا و کل جهان بدانند که ما در کنار اسرائیل هستیم.
رژیم صهیونیستی پس از عملیات بزرگ «طوفان الاقصی» ۲۲ روز است که غیرنظامیان و کودکان و زنان در نوار غزه را بمباران میکند، اما رئیسجمهور آمریکا با ادعای اینکه «حماس در اسرائیل جنایات مرتکب شد» گفت: ما میخواهیم مطمئن شویم که اسرائیل آنچه را که برای پاسخ به حملات حماس نیاز دارد، در اختیار دارد.
در روزهای اخیر رژیم صهیونیستی در واکنش به شکست مفتضحانه نظامی، امنیتی و اطلاعاتی برابر مقاومت فلسطین در عملیات طوفان الاقصی، با استفاده از بمبها و موشکهای بسیار قوی و پیشرفته، زیرساختهای مسکونی و حیاتی نوار غزه را آماج حملات وحشیانه خود قرار داده است.
نظر شما