۹ آبان ۱۴۰۲، ۲۱:۳۲

رییس هیئت کشتی استان کردستان:

اتاق فکر ورزش در شورا و شهرداری تشکیل شود

اتاق فکر ورزش در شورا و شهرداری تشکیل شود

سنندج_رییس هیئت کشتی کردستان گفت: مطالبه‌گری در حوزه ورزش رشد فزاینده‌ای داشته است و باید برای پاسخگویی به این مطالبات، اتاق فکر حوزه ورزش در شورای شهر و شهرداری تشکیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید خیرآبادی عصر سه‌شنبه در مراسم تجلیل شورا و شهرداری سنندج از جمیل لطف الله نسبی سرمربی تیم ملی تنیس روی میز کشور اظهار کرد: امروز در این مراسم به همت شورا و شهردار سنندج، شاهد تقدیر از تلاش و افتخار آفرینی یکی از اسطوره‌های ورزش و اخلاق هستیم.

وی افزود: مشکلات حوزه‌های مختلف به ویژه ورزش در شهر سنندج انگشت شمار نیست، اما با توجه به امکانات محدود باید از شهرداری و شورا انتظار داشته باشیم.

وی با عنوان این مطلب که متأسفانه هنوز درک حساسیت حوزه ورزش برای اکثر مسئولان جا نیفتاده و اهمیت جایگاه ورزش نزد مسئولان استان در درجه نخست قرار ندارد، خاطرنشان کرد: هنوز مسئولان ما به این درک نرسیده‌اند که افزایش سرانه ورزشی نقش مهمی در کاهش مشکلات و آسیب‌های اجتماعی دارد و تا این درک حاصل نشود نمی‌توان کاری پیش برد.

خیرآبادی اذعان کرد: سرانه فضای ورزشی و امکانات ورزشی در اکثر قریب اتفاق کشورها موجب شده بسیاری از بیمارستان‌ها خالی و آسیب‌های اجتماعی کمتر باشد.

وی خاطرنشان کرد: سرانه ورزشی در ایران نسبت به کشورهای دنیا بسیار پایین است و از سوی دیگر امکانات در سطح کشور به صورت مساوی تقسیم نمی‌شود.

وی محدود بودن امکانات را از دیگر مشکلات در حوزه ورزش کشور عنوان کرد و افزود: مدیران ما باید دیدگاه و درک خود را نسبت به ورزش تغییر دهند و عملکرد خود در خدمت به ورزش و جامعه ورزشی را بازنگری کنند.

رئیس هیئت کشتی کردستان با تاکید براینکه خدمت‌رسانی به آحاد جامعه جز وظایف اصلی شورای شهر است، گفت: اینکه جایگاه ورزش در بین اعضای شورای شهر در کدام سطح قرار گرفته، موضوع مهمی است که باید به آن پرداخته شود.

وی تصریح کرد: نباید این نکته را نادیده بگیریم که برخی موانع قانونی و غیره دست شهرداری را به لحاظ امکانات و اعتبارات در حمایت از حوزه ورزش بسته است.

خیرآبادی با بیان اینکه اقدامات و تلاش‌های مدیریت فعلی شهرداری سنندج به ویژه در زمینه عمران شهری قابل قیاس با هیچ دوره‌ای نیست، گفت: شهرداری‌های دیگر شهرها در لیگ‌های دسته یک و دو تیم دارند اما چرا در شهرداری سنندج چنین بستری فراهم نیست گیر کار کجاست؟

وی با عنوان اینکه اعتباراتی که به اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان اختصاص داده می‌شود، آنقدر ناچیز است که باید به حال حوزه ورزش استان گریه کرد، گفت: براساس قانون ۴ درصد از درآمدهای پایدار باید در حوزه‌های اجتماعی به ویژه در ورزش هزینه شود اما این مهم تحقق پیدا نمی‌کند و نظارتی هم وجود ندارد.

وی اذعان کرد: مطالبه‌گری در حوزه ورزش رشد فزاینده‌ای داشته است برای پاسخگویی به این مطالبات باید اتاق فکر حوزه ورزش در شورای شهر و شهرداری تشکیل شود.

رئیس هیئت کشتی استان کردستان با بیان اینکه راهکارهای جذب اسپانسر باید در شورای اسلامی شهر دنبال شود، تصریح کرد: واحدهای صنعتی بزرگ مثل پتروشیمی، لاسیتک بارز که برای شهر آلودگی زیست محیطی دارند و از امکانات این استان استفاده می‌کنند هیچ حمایتی از حوزه ورزش نمی‌کنند این موضوع باید به صورت جدی پیگیری شود.

خیرآبادی عنوان کرد: در کشور ما بر خلاف بسیاری از کشورهایی که دارای علوم مدیریت هستند بودجه وزارت ورزش ۲۵ هزار میلیارد تومان و بودجه وزارت بهداشت و درمان ۲۵۸ هزار میلیارد تومان است.

وی افزود: کشورهایی که دارای علوم مدیریت هستند ردیف بودجه وزارت ورزش با ردیف امنیت آنها برابر است، اما ردیف بودجه وزارت ورزش در کشور ما در آخرین ردیف‌ها قرار دارد.

کد خبر 5927037

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha