به گزارش خبرنگار مهر، علی فرخنده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی ظهر جمعه در جلسه همافزایی دستگاههای فرهنگی استان که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حال برگزاری است، اظهار کرد: از سال گذشته شورای فرهنگ عمومی استان با هدایتهای نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی فعال شد و یکی از مصوبات این بود که مجموعه دستگاههای فرهنگی استان نشست ماهانه برگزار کنند که به میزانی اداره کل رهنگ و ارشاد استان این مهم شکل گرفت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه این جلسه هر دو ماه به صورت چرخشی در یکی از دستگاهای فرهنگی استان به منظور بررسی رویدادهای فرهنگی استان و همافزایی برگزار میشود که یکی از نمونههای آن بزرگداشت هفته فرهنگی میباشد، گفت: امشب اختتامیه هفته فرهنگی استان خراسان جنوبی برگزار خواهد شد.
وی با قدردانی از همه دستگاههای فرهنگی و فرمانداران در برگزاری هفته فرهنگی استان، ادامه داد: سند تحول فرهنگی با تاکید بر ماموریتهای چهارگانه در حوزه گفتمانسازی، توانمندسازی، توجه به اقتصاد فرهنگ و هنر (سودمندسازی) تدوین شده است.
فرخنده با اشاره به برگزاری جشنهای دختران انقلاب، جشن ازدواج آسان، توجه به تقویت جشنهای بومی با ظرفیت هنرمندان استان، عنوان کرد: برگزاری جلسات شورای فرهنگ عمومی در استان و شهرستانها و شهرهایی که نهاد امامت جمعه در آن فعال است از سیاستهای کاری ما بوده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی در ادامه برگزاری نمایشگاه نوشتافزار ایرانی اسلامی، هفته فرهنگی، تهیه و تدوین طرح جامع جهاد تبیین، برگزاری نشستهای تبیین، برگزاری دوره توانمندسازی تبیینگران استان، نشست جهاد تبیین ویژه دهه هشتادیها، برپایی موزه عبرت خراسان جنوبی، میزبانی از نماینده جنبش فلسطین بخشی از عملکرد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی با بیان اینکه مباحثی مرتبط با بزرگداشت مفاخر، جهاد تبیین، اسراف و تجملگرایی، تبلیغات محیطی و شهری در دستور کار شورای فرهنگ عمومی استان قرار گرفت و خروجیهای خوبی را به دنبال داشت، افزود: در حوزه توانمندسازی نیازمند برگزاری دورههای آموزش مرتبط با فرهنگ و ارشاد داشتیم و رویدادهای خوبی در حوزه شعر، هنری و قرآنی شکل گرفت.
فرخنده با اشاره به اینکه برپایی موکب ماه، یادواره شهدای رسانه و طرح جامع آموزش قرآن برگزار شد، بیان کرد: در راستای توانمندسازی شاهد برگزاری دوره قرآنی طرح بشری در خراسان جنوبی با حضور هزار و ۲۰۰ نفر بودیم و برگزاری آموزشهای هنر رایگان در مناطق مرزی رقم خورد و زیرکوه به عنوان شهرستان برتر در سطح کشور انتخاب شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی به برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی، جشنواره نماز اول وقت اشاره کرد و گفت: استفاده از گروههای اندیشهورز در برنامهریزیها از دیگر برنامههایی است که در بخشهای مختلف مدنظر قرار دادیم و هشت بخش تخصصی را برنامهریزی کردیم و به اقتضای نیاز در طول سال از این ظرفیتها استفاده میکنیم.
وی بیان کرد: در حوزه سودمندسازی سند تحول فرهنگی استان نیز به برپایی نمایشگاه، جذب اعتبارات تبصره ۱۸ و تسهیلات قرض الحسنه توجه شده است.
فرخنده در پایان با اشاره به اینکه عقبماندگی پروژههای فرهنگی و هنری استان مورد توجه قرار گرفته است، افزود: خوشبختانه نگاه دولت سیزدهم در این حوزه در خراسان جنوبی بسیار مثبت بوده است.
نظر شما