به گزارش خبرنگار مهر، امید صالحی صبح یکشنبه در جمع مردم «سرفاریاب» افزود: در کهگیلویه و بویراحمد که همه ما مدعی هستیم استان پر آبی است، تغییرات اقلیمی و کاهش شدید منابع آبی باعث شده دسترسیها به آب پایدار با چالشهایی روبرو شود.
صالحی تصریح کرد: یکی از تدابیر دولت برای عبور از بحران آبی در استان تخصیص اعتبار ویژه برای مناطق محروم روستایی با عنوان پروژههای جهاد آبرسانی بود.
وی افزود: در حدود دو سال اخیر در این بخش بالغ بر ۱۰۲ روستا با جمعیتی بیش از ۲۳ هزار نفر از نعمت آبرسانی پایدار بهره مند شدند.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان گفت: با همکاری استاندار و مجموعه بسیج سازندگی توانستیم در زمینه پیشرفت فیزیکی پروژههای محرومیت زدایی در میان ۳ استان اول ایران جای بگیریم.
صالحی تصریح کرذ: همین امر هم باعث شد در فاز دوم پروژههای محرومیت زدایی برای بیش از ۶۰۰ روستای محروم استان پیش بینی تعریف پروژه و انجام عملیات اصلاحی صورت بگیرد.
وی افزود: در سرفاریاب امروز دو پروژه فعال برای مرمت و مقاوم سازی خط انتقال آب و اصلاح بیش از ۱.۵ کیلومتر از شبکههای توزیع آن با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال و برای جمعیتی بیش از ۱۰۰۰ نفر در حال اجرا است.
صالحی گفت: انتقاداتی در خصوص تصفیه خانه آب این منطقه وجود دارد که گروهی را از تهران دعوت کردیم تا نیاز سنجی ها و تغییرات و اصلاحات لازم برای ارتقا فنی این تصفیه خانه را تدوین و برای اجرا مشخص کنند.
صالحی خاطرنشان کرد: این تصفیه خانه اکنون هم در مدار است و آب سالم و بهداشتی به مردم میرساند.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان گفت: اولویت تأمین آب با مصارف شرب است، سیاست هم این است که استفاده حداکثری از منابع جاری و روی زمین باشد تا منابع زیرزمینی حراست شوند.
وی افزود: در این منطقه نیز رویکرد ما هم معطوف به همین سیاست است با این تفاوت که در سایر حوزهها و مطالباتی که مردم دارند نیز کمکهایی مطابق قانون داشته باشیم.
نظر شما