به گزارش خبرگزاری مهر، سید صدرالدین نجاتی گیلانی، کارشناس حوزه کسب و کار درباره چرایی اتمام کسب و کارها در مدت کوتاه در برنامه تلویزیونی گفت: این طبیعی است که انسان در مسیر کسب و کار پستیها و بلندیهایی را تجربه کند. اغلب دیگران به دلیل عدم آگاهی یا بعضاً حسرتی که در دل دارند، ما را نیز در شروع کسب و کارمان دچار تردید میکنند. در ادامه این موضوع مدتی پس از شروع کسب و کار انگیزه خود را از دست میدهیم. این موضوع دو دلیل اساسی دارد.
وی افزود: یکی از دلایل این است که ما انرژی خود را به واسطه محیطی که در آن هستیم از دست میدهیم بنابراین در این شرایط خود مراقبتی افراد ضروری است تا انرژی خود را برای ادامه فعالیت از دست ندهند.
وی ادامه داد: افراد همواره تحت تأثیر محیط و اطرافیان هستند. این تأثیرپذیری انگیزهها را کاهش میدهد. در این خصوص همواره باید در نظر داشت دلیل اصلی برای شروع کار چه بوده و مدام آن را به خود یادآور شویم.
نجاتی گیلانی اظهار کرد: دلیل دیگر این است که ما گاهاً تجربیات مثبت را فراموش کرده و بر تجربیات منفی متمرکز میشویم و همین انگیزه را از بین میبرد. از طرفی باید در نظر داشته باشیم که با انسانهای شبیه به خود ارتباط بگیریم و با آنها در تعامل باشیم. این کار باعث میشود که از تجربیات دیگران بهره مند شده و افراد حس منفی کمتری داشته باشند.
وی افزود: در مواجهه با موقعیتهای طاقتفرسا در کسب و کار باید همواره در نظر داشته باشیم که کاری که به آن مشغولیم زمانی آرزوی ما بوده است و نباید اجازه دهیم که سختیها امید ما را از بین ببرند. شادی جزئی از طبیعت انسان است و نباید بگذاریم نقش آن در زندگی کمرنگ شود.
این کارشناس حوزه کسب و کار درباره تأثیر جشن گرفتن موفقیتها در ایجاد انگیزه در کسب و کار یادآور شد: طبیعت انسان عاشق جایزه است. این جایزه به هر شکلی که باشد تأثیر زیادی بر انگیزه ما میگذارد. سیستم مغز انسان به گونهای طراحی شده که پاداش برای موفقیتهایش را تبدیل به عاملی برای ایجاد انگیزه میکند بنابراین باید تا جایی که میتوان بعد از هر موفقیت جشن گرفت.
نجاتی گیلانی ادامه داد: زمانی که انسان میخندد فکرش باز میشود. انرژی از درون ما نشأت میگیرد در این راستا باید تلاش کرد تا در محیط پیرامونی با افراد مثبتنگر و شاد سر و کار داشت.
نظر شما