پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ آبان ۱۴۰۲، ۹:۳۸

معاون‌ امور اقتصادی استاندار کرمان خبر داد؛

نانوایان استان کرمان آموزش می‌بینند

نانوایان استان کرمان آموزش می‌بینند

کرمان- معاون امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان استان مقرر شد با همکاری اتحادیه، اداره کل غله و سازمان فنی و حرفه‌ای دوره آموزش ویژه نانوایان برگزار شود.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر حسن زاده در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان استان کرمان وکمیته اقدام مشترک استانی افزود: باید همکاری اتحادیه آرد و نان، اداره کل غله و سازمان فنی و حرفه‌ای دوره آموزش ویژه نانوایان برگزار شود.

در این نشست که فرمانداران نیز حضور داشتند، وضعیت سهمیه‌بندی، حمل و نقل و توزیع آرد در استان مورد رصد و بررسی و آموزش نانوایان با همکاری اتحادیه، اداره کل غله و سازمان فنی و حرفه‌ای و توجه به پخت نان کامل مورد تاکید قرار گرفت.

در جلسه اقدام مشترک استان نیز در خصوص نظارت هوشمند و هدفمند از سوی اتحادیه‌ها بر نانوایی‌ها بحث و گفتگو و مقرر شد تا کمیسیون نظارت بر قیمت‌گذاری خدمات در شهرستان‌ها در راستای شعار سال و کاهش تورم تشکیل شود.

شایان ذکر است، با توجه به مرجعیت سامانه «نانینو» در توزیع سهمیه آرد و لزوم ثبت دقیق اطلاعات از سوی شهرستان‌ها، نشست آموزشی با حضور عوامل ذیربط در حوزه نان از جمله فرمانداران، معاونان و کارشناسان و با هدف کاهش تخلفات برگزار شود.

کد خبر 5931276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha