به گزارش خبرگزاری مهر، امیرعلی فضلی در همایش تجلیل از دانشآموزان نخبه و تیزهوش تحت حمایت کمیته امداد، اظهار کرد: در آزمون ورودی امسال سمپاد ۲۷۰ دانشآموز مستعد تحت حمایت کمیته امداد از پایه ششم به هفتم و نهم به دهم وارد سمپاد شدند که این ۲۷۰ نفر یک درصد از دانش آموزان کل سمپاد در کشور را شامل میشود.
وی ادامه داد: این آمار برای سال آینده حداقل باید به ۵۰۰ برسد. در گام دوم نیز ۲۱۰۰ دانش آموز تحت حمایت کمیته امداد از پایه نهم به دهم در مدارس نمونه دولتی و ۱۱۰۰ دانش آموز از پایه ششم به هفتم در مدارس نمونه دولتی قبول شدند.
همچنین روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، درباره رشد پذیرش دانش آموزان تحت حمایت کمیته امداد در مدارس سمپاد، گفت: این رشد بسیار خوشحال کننده است و نشان میدهد بحث عدالت آموزشی موضوعی است که کمیته امداد هدفمند و با سرمایه گذاری دقیق و روشهای فناورانه آن را دنبال میکند.
وی با بیان اینکه تجربه و مطالعه نشان میدهد بچههایی که از مناطق محروم وارد سمپاد و مدارس نمونه و بعدها وارد دانشگاه و شغل میشوند ماندگاری، سپاسگزاری، رضایت و دلبستگی بسیار بیشتری به کشور دارند، افزود: عموماً جوانان ما که از این خانوادهها وارد دانشگاه میشود در کشور میماند و دلبسته کشور هستند. خود را مدیون کشور و مردم میدانند. باورم این است که در مناطق محروم و خانوادههای کمتر برخوردار ما به واسطه لطف الهی گنجهای پنهان بسیاری داریم که فقط باید همت کنیم و از این منابع برداشت کنیم.
مدیرکل تحصیلی کمیتهامداد از پذیرش ۲۷۰ دانشآموز تحت پوشش کمیته امداد در مدارس سمپاد خبر داد.
کد خبر 5932912
نظر شما